03.05.2017 р. Перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №4
03.05.2017 року в лабораторії №2 навчального закладу відбулася перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №4 за професією «Кухар; кондитер» з майстром в/н Гончар Л.В.
Учні працювали бригадним методом із завданням - приготування перших та других страв, складних гарнірів та їх подача: солянка домашня м’ясна, капусняк запорізький, борщ український з пампушками, крученики волинські, біфштекс з цибулею і складний гарнір та інші.
Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:
- стан санітарного одягу;
- правильність розрахунків технологічної картки;
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- органолептичні показники якості страв;
- оригінальність подачі страв;
- дотримання норм часу.
Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.