touTubefbInstagram icontiktok

27.05.2019 р. ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Харчові технології"

Автор: Super User. Posted in Новини

4476 23-24 травня 2019 року на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Харчові технології" (спеціалізація "Виробництво харчової продукції") серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем "молодший спеціаліст". Захід проводився за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Для участі у Олімпіаді до університету завітали 28 студентів із 17 освітніх закладів.

ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" представляли здобувачі освіти групи №33 Діденко Маргарита та Іванчук Тетяна. Олімпіада проходила у два тури - тестові завдання та практична частина.

Здобувачі освіти нагороджені грамотами за участь в Олімпіаді. А також, Іванчук Тетяна відзначена грамотою за високий рівень знань харчових технологій.

44774478447944804481

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: