touTubefbInstagram icontiktok

Новини

27.10.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №24

Автор: Super User. Posted in Новини

2327 27 жовтня 2017 року в нашому навчальному закладі в лабораторії №2 викладачем Петренко Л.В., було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього» в групі №24 за професіями «Кухар; кондитер».

Метою роботи було:

- навчити практично підбирати інструмент, інвентар, посуд;

- організовувати робоче місце та дотримуватись правил ведення технологічного процесу;

- економно використовувати сировину, воду та електроенергію;

- проводити органолептичну оцінку виробів з дріжджового тіста та інше.

23302332232623282325233123332329

Учні сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: