touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Державна кваліфікаційна атестація як завершальний етап навчально-виробничого процесу

Автор: Vitalii. Posted in Новини

546

22 червня 2021 року, в навчальному ресторані ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", демонстрували свої практичні вміння на кваліфікаційній пробній роботі учні групи №7 за професією 5129 Майстер ресторанного обслуговування 5 розряду під керівництвом майстра виробничого навчання Сніжани Остапенко, а в навчальній лабораторії №1 свій професіоналізм показували здобувачі освіти групи №22 за професією 5122 Кухар 5 розряду, майстер виробничого навчання – Інна Барташевич.

А також, здобувачі освіти групи №6 за професією 7231 Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, проходили кваліфікаційну пробну роботу в майстернях ТОВ «АВТО-ДОК-СЕРВІС» під керівництвом майстра виробничого навчання Івана Дворникова.

534535536537

538539540541

23 червня 2021 року проходив Державний кваліфікаційний іспит у навчальній групі №42 за спеціальністю 181 Харчові технології - освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст. Майбутні техніки-технологи виконували письмові практичні завдання з дисциплін циклу професійної та практичної підготовки.

23 червня 2021 року проведено засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянула підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу, звіти щодо проходження переддипломної практики та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти. За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєні кваліфікації «кваліфікований робітник»/«молодший спеціаліст» з набутої професії/спеціальності та видано дипломи встановленого зразка.

542543544545

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: