touTubefbInstagram icontiktok

Методичний кабінет

Заходи МК груп автомобільного та ресторанного сервісу

Автор: Super User. Posted in Методичний кабінет

Поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 4 розряду

Поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 3 розряду

Державна кваліфікаційна атестація в групі №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант

Місячник методичної роботи. Види послуг та форми обслуговування відвідувачів у торгівельній залі.

Державна кваліфікаційна атестація та випуск групи №29 5123 Офіціант; 5123 Бармен

Кваліфікаційна пробна робота з професії офіціант 3 розряду

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання на тему: «Приготування та подавання довгих змішаних напоїв»

Перевірна робота за кваліфікацією офіціант 3 розряду

Свято гарбуза. «Витребеньки гарбузові скуштуй, гроші для ЗСУ перерахуй!».

Поетапна атестація за професією 5123 Бармен 4 розряду

Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Офіційний прийом до дня Києва «Київ чарує і…».

Прийом-коктейль до Міжнародного дня бармена

Поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 4 розряду

Місячник методичної роботи. Майстер-клас із приготування змішаних коктейлів до Дня бармена

Лабораторно-практичні роботи за професією 5123 Бармен 4 розряду

Державна кваліфікаційна атестація як завершальний етап навчально-виробничого процесу

Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху

15.03.2021 р. Прийом "Жур фікс"

23.02.2021 р. Державна кваліфікаційна атестація в групах № 25 та № 29

19.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групах № 29 за професією 5123 Бармен

18.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групі № 25 за професією 5123 Офіціант

08.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ПРИЙОМ "ЖУР ФІКС"

08.02.2021 р. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ "ВИДИ СЕРВІРУВАННЯ ТЕМАТИЧНИХ СТОЛІВ"

06.02.2021 р. Міжнародний день бармена

08.01.2021 р. ПЕРЕВІРОЧНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ БАРМЕН 4 РОЗРЯДУ

06.11.2019 р. ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ КИЄВА ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ

03.04.2018 р. Поетапна Державна кваліфікаційна атестація

23.03.2018 р. Перевірочна робота в групі № 6

12.02.2018 р. Відкритий урок "Брейн-ринг на тему: "Загальна будова автомобілів"

29.12.2017 р. Перевірочна робота в групі № 6 на ІІ кваліфікаційний розряд

13.03.2015 р. Тиждень спецтехнологій

10.03.2015 р. Відкриття тижня спецтехнологій

Школа молодого педагога

Автор: Super User. Posted in Методичний кабінет

Методична комісія громадського харчування

Автор: Super User. Posted in Методичний кабінет

кухарі

Проблема, над якою працює колектив

"Удосконалення професійної майстерності педагогів як фактор підвищення якості професійної підготовки майбутніх робітників"

Проблема, над якою працює методична комісія кухарського спрямування

"Активізація пізнавальної діяльності здобувачів освіти у навчально- виробничому процесі"

ПРО КОМІСІЮ

Методична комісія сфери ресторанного господарства - це масовий методичний орган в навчальному закладі, діяльність якого безпосередньо впливає на підвищення якості навчання і виховання учнів, ефективність застосування сучасних форм і методів навчання; професійний ріст і методичну майстерність педагогічних працівників; впровадження досягнень педагогічної науки і передового досвіду в навчально-виховний процес.

Підвищення успішності учнів та покращення якості підготовки майбутніх фахівців у нових соціально - економічних умовах, у формуванні умінь вирішувати питання щодо господарювання підприємств сфери ресторанного господарства.

Склад методичної комісії груп кухарського спрямування

Голова комісії - Рева Людмила Григорівна

Члени комісії:

Куба О.М., викладач

Петренко Л.В. майстер виробничого навчання

Волошина Ю. В. майстер виробничого навчання

Стефанчук І.В. майстер виробничого навчання

Цуман-Петрова Б.В. майстер виробничого навчання

Міщенко А.О. майстер виробничого навчання

Барташевич І.Л. майстер виробничого навчання

Остапенко С.І., майстер виробничого навчання

Камець О. А., майстер виробничого навчання

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ:

- організація вивчення і реалізація нормативних документів з питань освіти, рішень і рекомендацій органів освіти.

- вивчення інтерактивних форм і методів навчання.

- розробка і здійснення заходів по підвищенню рівня навчально-виховної роботи.

- вивчення і аналіз навчально-програмної документації, внесення до навчальних програм необхідних змін і доповнень.

- обговорення змісту директорських контрольних, перевірочних робіт, завдань до поетапної атестації, дипломних робіт.

- розробка і обговорення поурочно-тематичного планування, паспортів комплексного методичного забезпечення предмету.

- організація проведення олімпіад, конкурсів професійної майстерності, виставок, місяця професії.

- аналіз якості знань, вмінь і навичок учнів та розробка пропозицій по удосконаленню навчання.

- ознайомлення з новинками педагогічної, методичної, наукової літератури, наочними посібниками, технічними засобами навчання, зокрема комп'ютерною технікою.

- організація педагогічного наставництва, надання практичної допомоги молодим педагогам.

- організація взаємовідвідування уроків і їх обговорення.

- вивчення, відбір і впровадження в навчальний процес досягнень науки і техніки, найновішого навчального обладнання, передового педагогічного досвіду.

- забезпечення між предметних зв'язків, тісної єдності теоретичного та виробничого навчання.

Заходи

Автор: Super User. Posted in Методичний кабінет

З 1 червня 2017 року в Україні стартував Всеукраїнський конкурс "Освітній Оскар - 2017", який тривав по 30 січня 2018 року.

Конкурс проводився під патронатом Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Мета конкурсу - знайти й поширити найкращий інноваційний досвід останніх років у системі освіти України, що відповідає сучасним реаліям.

Участь у Конкурсі взяли всі охочі освітяни.

Циклова комісія суспільно-гуманітарних дисциплін ДНЗ "Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу" долучилася до цього проекту зі своїми творчими доробками та була нагороджена грамотою лауреата конкурсу.

.

Місячник методичної роботи. Майстер-клас для педагогічних працівників

Всеукраїнський онлайн-флешмоб освітян до Дня безпечного інтернету

Місячник методичної роботи. Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного та соціально-економічного циклу

Місячник правових знань

Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

22.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ВІДКРИТИЙ УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

16.12.2020 р. Місячник правових знань та правової пропаганди

10.12.2020 р. Міжнародний день прав людини

02.03.2020 р. Місячник методичної роботи. Правовий практикум з трудового законодавства

21.02.2020 р. Інформаційна платформа

19.12.2019 р. Місячник правових знань та правової пропаганди

06.12.2019 р. Інформаційний дайджест "Права у мережі Інтернет"

04.12.2019р. Навчальний семінар на тему "Гендерні стереотипи та захист прав жінок в сучасному світі"

19.11.2019 р. ЄДИНИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК "БЕЗПЕЧНА КРАЇНА"

30.10.2019 р. Інформаційна платформа "Україна - демократична, соціальна та правова держава"

19.12.2018 р. ДАЙДЖЕСТ МІСЯЧНИКА ПРАВОВИХ ЗНАНЬ ТА ПРАВОВОЇ ПРОПАГАНДИ

 12.11.2018 р. ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ

 06.02.2018 р. Просвітницько-інформаційна година до Дня безпечного Інтернету

02.02.2018 р. Проведення відкритого уроку викладачем Бенедіс Н.О.

12.01.2018 р. Захід "Різдвяні традиції різних країн світу"

20.12.2017 р. Лекція на тему "Історія професії: з найдавніших часів до сьогодення"

13.12.2017 р. Захист учнівських проектів "Україна-Європейська держава"

08.12.2017 р. Відкритий урок-лекція "Права людини"

24.11.2017 р. Місячник правових знань та правової пропаганди

22.11.2017 р. День Гідності та Свободи

13.11.2017 р. Ранкова лінійка

26.10.2017 р. Тренування евакуації навчального закладу

18.10.2017 р. День боротьби з торгівлею людьми

24.05.2017 р. День Героїв

03.04.2017 р. Конференція "Енергозбереження-крок до майбутнього. Ми-за енергоефективність!"

14.12.2016 р. Відкритий урок-лекція: "Наші права-щасливе майбутнє"

30.11.2016 р. Засідання педагогічних працівників професійн-технічних навчальних закладів

16.11.2016 р. Виховна година "У добрі справи ти вклади прекрасні прояви душі"

01.09.2016 р. День знань

16.06.2016 р. Семінар-практикум

08.06.2016 р. Відкриття методичного місячника

17.05.2016 р. Засідання методичної ради

08.04.2016 р. Відкрита виховна година "Турбота про здоров'я - обов'язок кожного"

19.02.2016 р. Методичний тиждень

10.12.2015 р. Відкритий урок - лекція "День прав людини"

07.12.2015 р. Відкритий урок - ділова гра "Судова система України"

26.11.2015 р. Презентація учнівських проектів "Захист прав і свобод людини"

01.09.2015 р. День знань

18.05.2015 р. Урок пам'яті жертв депортації кримськотатарського народу

14.05.2015 р. Інформаційно-пізнавальна година "Наука-рушійна сила еволюції цивілізації"

25.03.2015 р. Спортивне свято "Ми-молодь твоя, Україно!"

10.03.2015 р. Виховна година "Традиції та звичаї святкування Великодня в Україні"

25.02.2015 р. Свята та обряди "Масляна"

17.02.2015 р. Педагогічні читання

16.02.2015 р. Відкриття методичного тижня

05.02.2015 р. Круглий стіл "Патріотичне виховання школярів на прикладі Героїв Крут"

10.12.2014 р. Відкритий урок-лекція на тему "Права людини"

12.09.2014 р. Круглий стіл "Україна-єдина країна"

Майстер-класи

Автор: Super User. Posted in Методичний кабінет

Майстер-клас «Стрітенські обереги. Виготовлення свічки «Громниці»

Місячник методичної роботи. Майстер-клас для педагогічних працівників

Місячник методичної роботи. Майстер-клас «Приготування панкейків з різними видами соусів»

Місячник методичної роботи. Майстер-клас із приготування змішаних коктейлів до Дня бармена

Місячник методичної роботи. Майстер-клас з виготовлення кексів

Майстер-клас «Приготування страв із м’яса на грилі»

Майстер-класи за збірником рецептур страв шкільного харчування Є. Клопотенка

24.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

01.03.2019 р. "ВСЯК МАСТАК СВОЄ ЗНАЄ". МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

10.12.2018 р. Майстер-клас з розпису пряників айсингом

30.11.2018 р. МАЙСТЕР-КЛАС ВІД РЕСТОРАНУ "КИТАЙКА"

06.04.2018 р. Майстер-клас на тему: "Виготовлення декору з шоколаду"

05.04.2018 р. Майстер-клас із традиційного писанкарства

30.03.2018 р. Майстер-класи рамках тижня спецтехнології

25.02.2018 р. Майстер-клас з приготування страв на сковороді Wok із використанням індукційної плити

13.02.2018 р. Майстер-клас на тему: "Столовий етикет, як загальна культура секретаря"

22.12.2017 р. Конкурс-виставка новорічних прикрас

04.12.2017 р. Виставка "Традиції. Творчість. Креатив"

24.11.2017 р. Майстер клас від Пархоменко Андрія

17.11.2017 р. Майстер-клас

13.11.2017 р. Виставка "Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017"

27.10.2017 р. Майстер клас від Зінченко Діани

27.09.2017 р. Ярмарка професій в м. Ірпінь

06.04.2017 р. Продовження тижня спецтехнологій

03.03.2017 р. Майстер-клас з приготування страв східної кухні

31.01.2017 р. Майстер-клас з приготування страви італійської кухні

05.01.2017 р. Святкування Святвечора

22.12.2016 р. Майстер-клас з приготування страв японської кухні

15.12.2016 р. Майстер-клас з приготування страв турецької кухні

30.11.2016 р. Майстер-клас від учня групи № 43

17.11.2016 р. Обласний семінар

15.11.2016 р. Майстер-клас приготування десерту "Насолода"

27.10.2016 р. Майстер-клас з приготування страв

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: