touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

128З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод, 19 листопада 2021 р. в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Віталієм Баб’яком був проведений Національний онлайн урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

Викладач звернув увагу учасників заходу на правила поведінки пішоходів на вулицях і дорогах, на залізничних переходах, розповів про особливості посадки та висадки з трамваю, про необхідність використання і носіння світлоповертальних елементів у темну пору доби або при недостатній видимості, заради безпеки на дорозі. На уроці були використані рекомендовані відеоматеріали, розроблені Міністерством освіти та науки України спільно з Міжнародним благодійним фондом «Допомогти постраждалим внаслідок ДТП».

Бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше здоров’я – це наша відповідальність.

129130131132

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: