30.03.2018 р. Майстер-класи рамках тижня спецтехнології
29 березня 2018 року, в рамках тижня спецтехнології на тему: «Вегетаріанська кухня», у державному навчальному закладі «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» проходили майстер-класи по приготуванню солодких страв, коктейлів вегетаріанської кухні, а також сервірування столів.
Здобувачі освіти групи № 9 за професією «Офіціант; бармен» Бевз Вадим і Величко Олександр демонстрували різні техніки приготування коктейлів «Джміль», «Світлофор» та «Виноградний рай». До складу коктейлів входили різноманітні фруктові соки та сиропи.
Смузі стали особливо популярні в Сполучених Штатах в середині 1960-х років, коли там почало поширюватись вегетаріанство. Кухарчук Софія, здобувач освіти групи №5 «Майстер ресторанного обслуговування», презентувала з ягід і фруктів «Горіхово-полуничний смузі».