touTubefbInstagram icontiktok

19.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групах № 29 за професією 5123 Бармен

Автор: Super User. Posted in Новини

342

18-19 лютого 2021 року в навчальному ресторані ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти групи № 29 виконували кваліфікаційні пробні роботи за професією 5123 Бармен 4 розряду:

розповідали про асортимент, рецептуру, технологію виготовлення, правила оформлення і відпуску обмеженого асортименту алкогольних, слабоалкогольних, безалкогольних готових до споживання та змішаних напоїв, що складають класичну карту бару, закусок, страв і кондитерських виробів; температурні режими подавання готових до споживання та змішаних напоїв, закусок, страв; умови і терміни зберігання кулінарної продукції та покупних товарів, вимоги до якості барної продукції; правила етикету і технологію обслуговування споживачів за барною стійкою та в залі; правила роботи закладів ресторанного господарства; правила роздрібної торгівлі алкогольними напоями; основні типи барних карт; правила роздрібної торгівлі тютюновими виробами; форми розрахунку зі споживачами, в тому числі за кредитними та дисконтними картками; порядок оформлення рахунків і розрахунку по них із споживачами; програми і знижки, що діють у певні години і дні у закладах ресторанного господарства, правила експлуатації відповідних видів торгово-технологічного обладнання, реєстраторів розрахункових операцій (РРО), барного інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі.

343344

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: