touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Місячник методичної роботи. Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного та соціально-економічного циклу

Автор: Vitalii. Posted in Новини

27003.02.2022 року, в рамках методичного місячника, відбулося засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного та соціально-економічного циклу на тему "Візуальні засоби навчання як засіб розвитку ключових компетентностей здобувачів освіти".

Мета зібрання - обмін досвідом щодо застосування різноманітних інструментів та форм для організації ефективного навчання під час формування у здобувачів освіти професійних компетентностей громадського харчування.                                             

Викладач охорони праці Валентина Дольна поділилася досвідом застосування кейс-методів, які є не лише оволодіння новими знаннями, але й набуття професійних навичок, цінностей, а також вміння під професійним кутом зору сприймати будь-яку наочну, вербальну інформацію, самостійно осмислювати, приймати рішення, оцінюючи його можливі наслідки, визначаючи оптимальні шляхи реалізації цього рішення.

Завідувач комп'ютерної лабораторії Віталій Баб'як підготував презентацію про корисні візуальні засоби для проведення цікавих уроків: Canva, Genially, Flippity, Quizlet, Survio, PowToon, Coggle та інші.

271272273

Викладач іноземної мови та культурології Тамара Козак розповіла про застосування форм активізації пізнавальної діяльності та творчого розвитку здобувачів освіти на уроках і про використання в роботі цифрових технологій (інтерактивні плакати, віртуальні екскурсії, QR-коди).

Викладач Людмила Куценко поділилася методикою застосування на уроках професійної етики та психології метафоричних асоціативних карток   "Що є для мене щастям?", "Колесо життя", "Мій ресурс". А також, для профілактики професійної вигорання, педагоги виконали вправи з тілесно-орієнтованої терапії  "Повітряна кулька", "Піджак", "Сумо", "Вулкан".

274275276

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: