touTubefbInstagram icontiktok

08.01.2021 р. ПЕРЕВІРОЧНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ БАРМЕН 4 РОЗРЯДУ

Автор: Super User. Posted in Новини

186

Барменство - це не просто наука, що має свої рецепти й техніку, а й особливе мистецтво, що відіграє важливу соціальну роль, тому що головним предметом праці для неї є людина, а головною метою праці цієї професії є оперативне обслуговування відвідувачів та розрахунок з ними.

У навчальному ресторані ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася перевірочна робота за професією 5123 Бармен 4 розряду в групі № 29.

Здобувачі освіти разом з майстром виробничого навчання Іриною Стефанчук готували вишукані коктейлі сучасного ресторану згідно з технологічно-розрахунковими картками: "Гарячий Тодді", "Помаранчевий настрій", "Фруточіно грейпфрутовий", "Ілюзія обману", "Пелікан", "Червона шапочка", "Сонячне світло", "Сумний романс", малиновий мілкшейк, полуничний слінг, вітамінний чай, ягідний лимонад, малиновий лимонад, малиновий чай, Мохіто безалкогольний.

187188189

Під час перевірочної роботи, оцінювалися вміння здобувачів освіти застосовувати одержані знання на практиці, враховувалися якість роботи і продуктивність праці, правильність виконання виробничих прийомів, творчість і креативність, дотримання технологічної дисципліни та правил охорони праці.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: