touTubefbInstagram icontiktok

Новини

16.11.2016 р. Виховна година "У добрі справи ти вклади прекрасні прояви душі"

Автор: Super User. Posted in Новини

178

   16 листопада 2016 року у методичному кабінеті нашого навчального закладу відбулась відкрита виховна година "У добрі справи ти вклади прекрасні прояви душі", підготована і проведена майстром виробничого навчання Гончар Л.В. разом з учнями групи № 4 за підтримки практичного психолога Бенедіс Н.О.

   Метою відкритої виховної години було поглибити усвідомлення людської гідності, чесності, правдивості, доброти; виховувати в учнів людяність, гуманність у стосунках, доброзичливість, повагу до людей; розвивати навички взаємодопомоги та інші прекрасні прояви душі.

   Епіграфом виховної години стали слова «Життя – це мить зумій його прожити».

177176175

   У ході заходу учні декламували вірші, відповідали на запитання, грали в гру «Чарівний стілець» та «Крісло відвертості», а також працювали у групах на тему: «Подивись у дзеркало і скажи йому, яка вона, вихована людина?». Всі присутні переглянули відеоматеріал «Твори добрі справи», а учні групи №4 презентували своє домашнє завдання у вигляді інтерв’ю «Чи можна навчити людину бути доброю?» та фотоматеріали «Добрі справи від групи №4». На закінчення виховної години майстер в/н разом з учнями виконали вправу «Дерево мудрості».

172174173

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: