touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Прийом-коктейль

Автор: Vitalii. Posted in Новини

124

06.02.2023 року, в навчальному ресторані ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», у рамках місячника методичної роботи, відбувся прийом-коктейль, присвячений Міжнародному дню бармена.

Під час заходу здобувачі освіти з професій «Офіціант; Бармен» засвоїли уміння та навички обслуговування прийомів (техніка обслуговування «в обнос»), закріпили етикет сервірування столів.

У процесі підготовки і проведення прийому учні опанували технологію та способи приготування коктейлів, гарячих змішаних і кавових напоїв, технологію приготування холодних закусок. Юні бармени і офіціанти продемонстрували гостям заходу якість своїх знань і вмінь, отриманих на теоретичних та практичних уроках, показали високий рівень підготовки і креативності.

125126127128

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: