Місячник методичної роботи. Види послуг та форми обслуговування відвідувачів у торгівельній залі.
21 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», майстри виробничого навчання Ірина Стефанчук та Сніжана Дюба презентували навчальні фільми для викладачів спецпредметів і майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О Київської області, які здійснюють підготовку робітничих кадрів за професіями 5123 Офіціант 4 розряду та 5129 Майстер ресторанного обслуговування 4 розряду.
Навчальні відео розміщені на ютуб-каналі училища.
Траншування птиці:
Фламбування страв:
Декантування вина:
Приготування сирного фондю: