touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Майстер-клас «Приготування страв із м’яса на грилі»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

21011 січня 2022 року, в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", майстер виробничого навчання Соколовська Марина Михайлівна провела майстер-клас на тему «Приготування страв із м’яса на грилі»

Метою майстер-класу було познайомитися з історією виникнення, технологією приготування та правилами подачі страв на грилі.

Соколовська Марина продемонструвала технологію приготування яловичого стейку Рібай двома видами смаження: медіум і медіум велл. Для подачі майстер виробничого навчання вдало підібрала гарнір із овочів на грилі та карамелізованої моркви.

211212213214

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: