touTubefbInstagram icontiktok

Новини

03.03.2017 р. Майстер-клас з приготування страв східної кухні

Автор: Super User. Posted in Новини

0600 Гарною традицією у нашому навчальному закладі стало проведення майстер-класів учнями навчальних груп, випускниками та педпрацівниками.

Напередодні в лабораторії № 2 відбувся майстер-клас з приготування страв східної кухні. Його проводив учень групи № 42 спеціальності «Виробництво харчової продукції» Єригін Олексій.

Олексій продемонстрував приготування першої страви "Том-Ям-Кунг" і дорадо зі спаржевою квасолею та вершковим соусом, під час проведення майстер-класу було наголошено на особливості приготування страв східної кухні.

059505940596

Майстер-клас відвідали учні груп № 3, 4, 5, 8, майстер в/н Романюк П. В. та викладач спецдисциплін Веренич М. А.

Учні з захопленням спостерігали за процесом приготування страв, ставили питання, на які отримували цікаві відповіді. Олексій досить професійно працював, продемонстрував неабиякі вміння, навички. Спостерігати за його роботою було справжнім задоволенням.

059705980599

На завершення заходу присутні продегустували страви, поділилися враженнями.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: