touTubefbInstagram icontiktok

Новини

27.10.2016 р. Майстер-клас з приготування страв

Автор: Super User. Posted in Новини

81   27 жовтня 2016 року у лабораторії навчального закладу відбувся майстер-клас з приготування страв «Крем-суп із гарбуза» та «Риби запеченої з гарніром рататуй овочевий».

   Майстер-клас провів майстер виробничого навчання Міщенко Андрій Олександрович разом із головою МК Ревою Людмилою Григорівною. Для участі у майстер-класі були запрошені учні першого курсу груп № 3, 5, 7, 8.

757978

   Окрім цього паралельно учні готували овочевий суп, в процесі приготування закріпили та відпрацювали навички простих форм нарізки овочів. Завершальним етапом даного заходу була дегустація страв.

   Учні здобули нові знання, отримали масу задоволення та позитивні враження.

747677

80

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: