touTubefbInstagram icontiktok

Місячник методичної роботи. Відкритий урок теоретичного навчання

Автор: Super User. Posted in Новини

355

22 лютого 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Роззавко А.О. був проведений відкритий урок з основ правових знань за темою "Основи кримінального права" зі здобувачами освіти групи № 30К за спеціальністю "Харчові технології".

Мета уроку було ознайомити учнів з основами кримінального права України, навчитися тлумачити поняття "кримінальне право", "злочин", "склад злочину", "співучасник злочину", розглянути ознаки злочину, види злочинів та відповідальність за їх скоєння.

Урок проходив у формі евристичної бесіди із використанням технологій критичного мислення. Розповідь викладача була поєднана з візуалізацією нового матеріалу у вигляді презентації. Особлива увага приділялась мотивації навчальної діяльності та актуалізації опорних знань учнів за допомогою інтерактивної вправи "Коло думок" та методу "Шарада". Фахові молодші бакалаври аналізували різні кримінальні ситуації та активно шукали правильне їх вирішення за допомогою різних методів критичного мислення.

Для закріплення та узагальнення нового матеріалу Аліна Олексіївна використала "Блеф-гру", в якій учні змогли не тільки відгадати правильність тих чи інших визначень, а й аргументовано висловити свою точку зору.

356357358359

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: