Індивідуальна усна співбесіда зі вступниками на спеціальність 181 Харчові технології
День Державного прапора України
Благодійна акція «Підтримай воїна, Україну!»
Міжнародний день захисту дітей
День спонтанного прояву доброти
Державна кваліфікаційна атестація в групах № 24,25 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер
Державна кваліфікаційна атестація в групі №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант
Державна кваліфікаційна атестація в групі №29 за професією 5123 Офіціант; 5123 Бармен
Всеукраїнський онлайн-флешмоб освітян до Дня безпечного інтернету
Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту
Чергова відзнака керівника фізичного виховання Ольги Картавенко –звання «Краща спортсменка»
Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду
Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду
Перевірні роботи в навчальних групах №22, 23 за професією 5122 Кухар 5 розряду
Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду
Районна Спартакіада серед студентів вищих закладів освіти
Відкритий виховний захід «Happy New Year 2022»
Відкритий уроку теоретичного навчання
Всесвітній День української хустки
Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями
Всесвітній день боротьби зі СНІДом
Міжнародний день відмови від паління (No Smoking Day)
Професійний брендинг «Моя професія – моє майбутнє»
Презентація результатів обласного проєкту «Аграрна Україна»
Лідерський челендж «ХочешМожешDolt»
Профорієнтаційна робота закладу освіти
Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»
День української писемності та мови. Радіодиктант національної єдності.
Благодійна акція «Монетки дітям»
День визволення України від фашистських загарбників
Поетапна атестація. Захист письмових екзаменаційних (творчих) робіт
Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25
Військово-патріотична гра «Патріот» - 2021
Міжнародний день кухаря і кулінара
Лабораторно-практичні роботи за професією 5123 Бармен 4 розряду
Міжнародний день кухаря та кулінара. Майстер-класи від здобувачів освіти групи №32
Європейський день боротьби з торгівлею людьми
Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду
Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду
Осінній марафон «October Open» - 12 000 м
Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25
Змагання з волейболу серед навчальних груп – 2021
Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25
Участь здобувачів освіти у форумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH 2021
Всеукраїнські змагання серед спортивних клубів – 2021
30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек
80-річчя трагедії Бабиного Яру
Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу
Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25
ЕКСКУРСІЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ «ЧОРНОБИЛЬ»
ЕКСКУРСІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ НА ВИСТАВКУ INPRODMASH & UPAKOVKA 2021