Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду
18-19 січня 2022 року, в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти груп №24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду відпрацьовували лабораторно-практичні заняття з технології приготування тістечок з бісквітно-масляного, заварного та крихтового тіста.
Разом з викладачами спецтехнології Волошиною Юлією та Петренко Лесею презентували такі кондитерські вироби: крокембуш; тістечка "Еклер", трубочка заварна з обсипкою, "Парі брест", трубочка листова з кремом, крихтові тістечка, "Шу", "Каштан", "Ескімо" кейк попси; кекси "Столичний", "Чайний".
Ошатний зовнішній вигляд і відмінний смак тістечок - найважливіші показники якості цих виробів.