touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Державна кваліфікаційна атестація в групі №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант

Автор: Vitalii. Posted in Новини

33017 лютого 2022 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти груп № 28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант.

На кваліфікаційних пробних роботах офіціанти готували зал до обслуговування, естетичне оформляли декоративними елементами відповідно до тематики свята. Підготовляли столові прибори, посуд та столову білизну до обслуговування. Накривали столи скатертинами. Складали серветки простим і складним способами (залежно від виду обслуговування). Здійснювали попереднє та додаткове сервірування столів у відповідності до вимог і виду обслуговування з дотриманням послідовності. Розповідали про прийом та оформлення замовлення, передача його на виробництво для виконання; подавання страв і напоїв відповідно до послідовності, правил і технічних прийомів обслуговування споживачів. Здійснювали заміну столового посуду, приборів та скатертин під час обслуговування відвідувачів; прибирання використаного посуду, приборів, столів та залів після обслуговування, наприкінці зміни.

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник" з набутої професії та видано дипломи державного зразка.

331332333

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: