touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Індивідуальна усна співбесіда зі вступниками на спеціальність 181 Харчові технології

Автор: Vitalii. Posted in Новини

39525 серпня 2022 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася онлайн індивідуальна усна співбесіда зі вступниками на спеціальність 181 Харчові технології через цифрову платформу Zoom.

Майбутні фахові молодші бакалаври складали вступне випробування з предметів "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" та "Устаткування підприємств харчування". Приймальна комісія розглянула мотиваційні листи вступників, де вони коротко написали про себе, яким чином обрали наше училище і спеціальність для вступу; чому саме їх потрібно прийняти на навчання, та як вони будуть професійно самореалізовуватися. На підставі набраних конкурсних балів був сформований рейтинговий список з рекомендаціями щодо зарахування на бюджет чи контракт.

396397398399400401

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: