Державна кваліфікаційна атестація в групах № 24,25 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер
18 лютого 2022 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти груп №24, 25 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер.
Кондитери на кваліфікаційних пробних роботах презентували наступні вироби: торти "Шахи", «Банановий», «Медовий», «Снікерс», "Ведмежа", "Наполеон", "Відьми не старіють", «Літній бриз», «Для коханого», "Швачка", "День св.Валентина", "Кактус", "Огірок", "Червоний оксамит", "Купка грошенят", "Ніжність", "Мусове серденько", «Бенто з солоною каремеллю», "Бомба"; кекси "Святковий", «Столичний»; тістечка "Тарталетки з мусом та ягодами ", "Еклер", "Чорносмородинове".
За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник" з набутої професії та видано дипломи державного зразка.