touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Відкритий виховний захід «Happy New Year 2022»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

20322 грудня 2021 року в актовому залі ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" вихователем Корнейчук Анжелою Василівною проведений відкритий  виховний захід у форматі конкурсно-розважальної програми до Нового року «Happy New Year 2022».

Учасники свята разом з ведучими,  поринули у казкову атмосферу новорічного свята. Розважальна програма була насичена веселими конкурсами, в яких здобувачі освіти проявили уважність, драйвовість, спритність та ерудованість. Своїми талантами під час виконання музичних і танцювальних номерів присутніх вражали Манжай Дарія та Манжай Діана (група №9), Шинкар Карина (група №4), Сміхун Мирослава (група №7), Павелківська Ілона (група №4), Шаткова Альона (група №9), Поліщук Богдан (група №4) та Гусак Аліна (група №5).

Учасники свята із захопленням спостерігали за веселою сценкою «Випадок на вокзалі», у виконанні Володимира Гришка (група №32) та Шаткової Альони (група №9).

Дід Мороз та Снігуронька, які завітали на свято подарували присутнім новорічні подарунки, солодощі, а також заряд веселого настрою, багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій!

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: