Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25
Саме ароматна випічка здатна не тільки порадувати смакові рецептори, а й подарувати домівці особливу атмосферу затишку.
У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулися лабораторно-практичні роботи в групах №24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду.
Здобувачі освіти разом з майстрами виробничого навчання Петренко Лесею та Волошиною Юлією відпрацьовували практичні навички з приготування дріжджового тіста та виробів з нього: пиріжки з картоплею та грибами, капустою, м'ясом, яблуками; пиріг напіввідкритий з маком; баба ромова; булочки з маком, булочки з маком та шоколадом, булочка з сиром та родзинками, булочка "Київська", булочка «Лимонна»; кекс «Кондитерський»; розтягаї, сосиска в тісті.
У холодну осінню пору, запашна випічка асоціювалася з приємними і теплими спогадами про рідну теплу домівку.