touTubefbInstagram icontiktok

Новини

День фізичної культури та спорту України

Автор: Vitalii. Posted in Новини

509 вересня 2023 року в місті Києві відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «День фізичної культури та спорту України» організований Всеукраїнським центром  фізичного здоров’я  населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

З Днем фізичної культури і спорту України

Автор: Vitalii. Posted in Новини

4В ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Рухові активності», присвячений Дню фізичної культури і спорту України.

Урок пам’яті захисників України

Автор: Vitalii. Posted in Новини

439Новий навчальний рік у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» розпочався із відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Кубок Незалежності – 2023

Автор: Vitalii. Posted in Новини

35126 серпня 2023 року в місті Києві відбувся «Кубок Незалежності» з  окремих вправ пауерліфтингу,  присвячений Дню Незалежності України.

Здобувач освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Кирило Паска, вихованець керівника фізичного виховання Ольги Картавенко виступив на змананнях з вправи «Підйом штанги на біцепс».

З Днем Незалежності України

Автор: Vitalii. Posted in Новини

432Сьогодні Україна відзначає 32-й День Незалежності у своїй історії та другий — за період повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми - українці.

Державна кваліфікаційна атестація в групі №2 за професією 5122 Кухар

Автор: Vitalii. Posted in Новини

432У ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №2.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: