touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

112Фрагмент майстер-класу приготування першої страви «Борщ з сомом із Херсону» від здобувача освіти групи №24 за професією «Кухар; Кондитер» ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Дарини Волошин.

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

111Фрагмент майстер-класу приготування першої страви «Юшка по-дніпровськи» від здобувача освіти групи №2 за професією «Кухар» ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Олексія Галика.

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

110Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Фрагмент майстер-класу приготування першої страви «Юшка по-чабанськи» від здобувача освіти групи №28 за професією «Кухар; Офіціант» ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Івана Опанасюка.

Конкурс професійної майстерності з простого нарізування овочів

Автор: Vitalii. Posted in Новини

10025 жовтня 2023 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» був проведений конкурс фахової майстерності з простих форм нарізування овочів. У конкурсі взяли участь здобувачі освіти груп кухарського спрямування.

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

99Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Фрагмент майстер-класу приготування першої страви «Юшка рибна «Соколівська» від здобувача освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» групи №25 за професією «Кухар; Кондитер» Валерії Мельничук.

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

98Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Фрагмент майстер-класу приготування першої страви «Царська юшка». Підготувала і виконала здобувач освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» групи №26 за професією «Кухар; Кондитер» Юлія Кудріна.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: