touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Державна кваліфікаційна атестація в групі №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант

Автор: Vitalii. Posted in Новини

471У ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянула підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант.

Місячник методичної роботи. Відкритий урок теоретичного навчання

Автор: Vitalii. Posted in Новини

46727 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в рамках місячника методичної роботи, викладач Криворученко М.П. провів відкритий урок на тему «Електричні апарати: їх призначення, будова та принцип дії».

Безбар'єрність – це жити повноцінним життям

Автор: Vitalii. Posted in Новини

46327 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» психологом Юлією Войцехівською було проведено захід «Безбар'єрність – це жити повноцінним життям», з метою донести здобувачам освіти що, безбар’єрне та відкрите суспільство дає змогу кожному відчувати, що до нього ставляться з повагою попри будь-які ознаки й статуси, і кожен знає, що у нього є рівний доступ до можливостей та перспективи для розвитку.

День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Автор: Vitalii. Posted in Новини

45626 лютого відзначається День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. У ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» координатор учнівського самоврядування провела тематичний захід «10 років спротиву», бібліотекар підготувала інформаційну викладку «Крим – це Україна», здобувачі освіти долучились до ініціативи «Листи до вільного Криму».

Місячник методичної роботи. Фреш-реліз майстер-класів.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

45026 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстри виробничого навчання Петренко Л.В., Волошина Ю.В., Барташевич І.Л. презентували фреш-релізи майстер-класів: тістечко у ріжку, тістечко «Ескімо» та приготування заварного напівфабрикату для викладачів спецпредметів і майстрів виробничого навчання, які здійснюють підготовку робітничих кадрів за професією 7412 Кондитер 4 розряду.

10-та річниця від початку російсько-української війни

Автор: Vitalii. Posted in Новини

45024 лютого відзначається початок повномасштабної війни України з російською федерацією та 10-та річниця від початку російсько-української війни. В рамках Клубу вихідного дня в гуртожитку ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вихователі провели патріотичний захід «Життя До та Після», а також напередодні здійснили екскурсію на Майдан Незалежності та вшанували пам'ять захисників, що віддали своє життя, захищаючи Україну, на «Полі пам'яті».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: