touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Місячник методичної роботи. Інформаційний практикум «Розвиток навичок цифрової педагогіки за допомогою української студії EdEra».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

44523 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в рамках місячника методичної роботи, викладачі Рева Л.Г. та Куба О.М. провели інформаційний практикум «Розвиток навичок цифрової педагогіки за допомогою української студії EdEra».

Місячник методичної роботи. Психологічний тренінг «Шляхи формування здорового психологічного клімату в колективі».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

44022 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в рамках місячника методичної роботи, практичний психолог Юлія Войцехівська провела тренінг «Шляхи формування здорового психологічного клімату в колективі», використовуючи різні техніки та вправи: «Хто я», «Зіпсований телефон», «Настрій», медитаційна техніка «Море», та інші.

Місячник методичної роботи. Бібліодесант «Розмовляй українською правильно»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

410Нації вмирають не від інфаркту.
Спочатку їм відбирає мову.
Ліна Костенко

21 лютого 2024 року до Міжнародного дня рідної мови в інтерактивній читальні ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», бібліотекар Козак Тамара Василівна провела тематичний захід «Розмовляй українською правильно».

Місячник методичної роботи. Види послуг та форми обслуговування відвідувачів у торгівельній залі.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

43921 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», майстри виробничого навчання Ірина Стефанчук та Сніжана Дюба презентували навчальні фільми для викладачів спецпредметів і майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О Київської області, які здійснюють підготовку робітничих кадрів за професіями 5123 Офіціант 4 розряду та 5129 Майстер ресторанного обслуговування 4 розряду.

Місячник методичної роботи. Відкритий виховний захід «Здоровий спосіб життя – ознака цивілізованості людини».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

43220 лютого 2024 року в рамках місячника методичної роботи, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», вихователем Євтушенко Ларисою Михайлівною проведений відкритий виховний захід зі здобувачами освіти «Здоровий спосіб життя – ознака цивілізованості людини».

Державна кваліфікаційна атестація в групах №24, 25, 26

Автор: Vitalii. Posted in Новини

427У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, на якій були розглянуті підсумкові оцінки успішності,  результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробнича характеристика, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмова екзаменаційна робота/дипломний проєкт (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти груп №24, 25, 26 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: