touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Державна кваліфікаційна атестація в групі №21

Автор: Vitalii. Posted in Новини

380У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, на якій були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробнича характеристика, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмова екзаменаційна робота/дипломний проєкт (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №21 за професією 7411 обвалювальник м'яса, 9322 жилувальник м'яса та субпродуктів, 7411 виробник м'ясних напівфабрикатів.

Місячник методичної роботи. Кулінарний коучинг з приготування закусок: сандвічі, паніні, круасани, чіабати.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

37508 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», майстер виробничого навчання Міщенко Андрій Олександрович провів кулінарний коучинг з приготування закусок: сандвічі, паніні, круасани, чіабати.

Інформаційний гайд «Спілкування з Нескореними»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

37206.02.2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» психологом Юлією Войцехівською було проведено інформаційний гайд для педагогів «Спілкування з Нескореними», опираючись на матеріали однойменного проєкту громадської організації «Безбар’єрність» та Starlight Media.

Місячник методичної роботи. День безпеки життєдіяльності.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

36306 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», в рамках місячника методичної роботи, викладач Баб’як Віталій Олександрович до Дня безпечного інтернету провів профілактичний захід на тему: «Кібербезпека та захист інформації».

Місячник методичної роботи. Засідання Школи передового педагогічного досвіду.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

35805 лютого 2024 року  в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», у рамках місячника методичної роботи, відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду.

Мотиваційний тренінг

Автор: Vitalii. Posted in Новини

35331.01.2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» практичний психолог Юлія Войцехівська провела мотиваційний тренінг із здобувачами освіти «Обіцянки дані собі».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: