touTubefbInstagram icontiktok

Новини

День закоханих

Автор: Vitalii. Posted in Новини

399Щороку 14 лютого українці та весь світ відзначають День закоханих. У Державному навчальному закладі «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вихователі провели розважально-конкурсну програму «Імпульс кохання», а члени учнівського самоврядування вітали учасників освітнього процесу солодкими подарунками.

Місячник методичної роботи. Бібліотечна кав’ярня «Слово».

Автор: Vitalii. Posted in Новини

390Рідне українське слово — це Вічність, Правда, Добро і Краса народу.

14 лютого 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в рамках місячника методичної роботи, бібліотекар Тамара Козак провела захід «Слова в вірші – і рай в душі».

Поетапна атестація за професією 5122 Кухар 3 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

385У навчальній лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходили кваліфікаційні пробні роботи за професією 5122 Кухар 4 розряду. Під керівництвом майстрів виробничого навчання Барташевич Інни та Камець Олени здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

Державна кваліфікаційна атестація в групі №21

Автор: Vitalii. Posted in Новини

380У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, на якій були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробнича характеристика, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмова екзаменаційна робота/дипломний проєкт (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №21 за професією 7411 обвалювальник м'яса, 9322 жилувальник м'яса та субпродуктів, 7411 виробник м'ясних напівфабрикатів.

Місячник методичної роботи. Кулінарний коучинг з приготування закусок: сандвічі, паніні, круасани, чіабати.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

37508 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», майстер виробничого навчання Міщенко Андрій Олександрович провів кулінарний коучинг з приготування закусок: сандвічі, паніні, круасани, чіабати.

Інформаційний гайд «Спілкування з Нескореними»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

37206.02.2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» психологом Юлією Войцехівською було проведено інформаційний гайд для педагогів «Спілкування з Нескореними», опираючись на матеріали однойменного проєкту громадської організації «Безбар’єрність» та Starlight Media.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: