touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Кулінарний арт-івент «Скарбничка української кухні»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

17321 лютого 2023 року, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», у рамках місячника методичної роботи, викладачі Олена Куба та Людмила Рева провели із здобувачами освіти кулінарний арт-івент «Скарбничка української кухні».

Міжнародний день рідної мови

Автор: Vitalii. Posted in Новини

16721 лютого 2023 року з нагоди Міжнародного дня рідної мови в інтерактивній читальні ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» проходили тематичні заходи: патріотичний калейдоскоп «Серце нації б’ється у слові», інформ-досьє «Мови нема без народу, і народу без мови нема», книжкова викладка «Українська мова в професійному спілкуванні».

Мультиспортивні змагання «Напролом» 2023

Автор: Vitalii. Posted in Новини

160З 07.02 – 17.02.23 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулися мультиспортивні змагання «Напролом»  з окремих вправ загальної фізичної підготовки серед учнівської молоді з метою пропаганди  фізичної активності, здорового способу життя  та визначення рівня фізичної підготовленості.

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Автор: Vitalii. Posted in Новини

15920 лютого в Україні вшановують День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Саме цього дня у центрі столиці, на Майдані Незалежності, загинуло найбільше активістів Революції Гідності.​​​​​​​

Цього року, під час повномасштабної війни, низка подій проходить під гаслом «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни».

День єднання

Автор: Vitalii. Posted in Новини

15516 лютого в Україні святкують особливе свято — День єднання. Акцію започаткував президент Володимир Зеленський 2022 року. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу на тлі військової загрози.

Майстер-клас «Стрітенські обереги. Виготовлення свічки «Громниці»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

15115.02.2023 року, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», у рамках місячника методичної роботи, відбувся майстер-клас «Стрітенські обереги.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: