touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Відкритий Чемпіонат України – 2024

Автор: Vitalii. Posted in Новини

58013 – 14 квітня 2024 року в місті Києві відбувся відкритий Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ, організатори Комітет паурліфтингу України  - UPC.

Юнаки ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», вихованці керівника фізичного виховання, керівника спортивної секції загальної фізичної підготовки, голови фізкультурно-спортивного клубу випускників училища Ольги Картавенко, Євген Лоза та Кирило Паска виступили на змаганнях в окремих вправах.  

Тайм-менеджмент

Автор: Vitalii. Posted in Новини

57612 квітня 2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» координатором Центру кар'єри було проведено захід із здобувачами освіти «Тайм-менеджмент».

Міжнародний день визволення в'язнів нацистських концтаборів

Автор: Vitalii. Posted in Новини

571До Міжнародного дня визволення в'язнів нацистських концтаборів, вихователь Лариса Євтушенко зі здобувачами освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вшанували пам’ять жертв нацизму біля пам'ятника «Мужність», встановленого військовополоненим, що загинули у Дарницькому концтаборі. Бібліотекар Тамара Козак підготувала тематичну виставку «Забуттю не підлягає».

«Активні парки – Біжу для життя»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

55506 квітня 2024 року в місті Києві відбувся захід «Активні парки – Біжу для життя», організатори Всеукраїнський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх», Міністерство молоді та спорту України.

Всесвітній день здоров’я

Автор: Vitalii. Posted in Новини

548Всесвітній день здоров’я щорічно відзначається 7 квітня. Напередодні психологом ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Юлією Войцехівською проведено інформаційно-просвітницьку годину «Здоров'я – джерело життя», яка спрямована на привернення уваги до проблем охорони здоров’я та необхідності розгорнутої й всеохопної профілактики захворювань, здорового способу життя та виховання, турботливого ставлення до особистого здоров’я.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: