touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Благодійний турнір з настільного тенісу «Даринок OPEN» - 2023

Автор: Vitalii. Posted in Новини

17918 листопада 2023 року в місті Києві за підтримки Маркет-моллу «Даринок», Спортивного клубу ORION, Київської міської федерації настільного тенісу та Управління у справах молоді та спорту Деснянської РДА відбувся благодійний турнір з настільного тенісу «Даринок OPEN».

Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху

Автор: Vitalii. Posted in Новини

172

З 13 по 19 листопада 2023 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Метою заходу була популяризація дотримання правил дорожнього руху серед учасників освітнього процесу задля збереження людських життів.

Нагородження з нагоди Дня студента

Автор: Vitalii. Posted in Новини

168

17 листопада 2023 року Відділом молоді та спорту Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації проведено нагородження з нагоди Дня студента.

Здобувачі освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Ілона Павелківська та Максим Хищенко були представлені від нашого закладу освіти на вручення «Почесної відзнаки».

Міжнародний день відмови від паління

Автор: Vitalii. Posted in Новини

166До Міжнародного дня відмови від паління здобувачі освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», за підтримки координатора УС та заступника директора з ВР, створили тематичні соціальні ролики:

Обласний конкурс "Апсайклінг як мистецтво"

Автор: Vitalii. Posted in Новини

167Протягом вересня-листопада 2023 року учасники освітнього процесу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» брали участь в обласному конкурсі «Апсайклінг як мистецтво».

Відкритий урок теоретичного навчання на тему: «Технологія приготування молочних і сметанних соусів»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

16316 листопада 2023 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Ревою Л.Г. був проведений відкритий урок за темою "Технологія приготування молочних і сметанних соусів" зі здобувачами освіти групи №8 за професією «Кухар; Офіціант».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: