touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Вечір різдвяних свят

Автор: Vitalii. Posted in Новини

288Напередодні різдвяних свят в гуртожитку ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" вихователі та координатор учнівського самоврядування провели розважальний вечір із конкурсами, веселими іграми та забавами.

«Активні парки – Нація загартованих» - 2023

Автор: Vitalii. Posted in Новини

28324 грудня 2023 року відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Активні парки – Нація загартованих» Етап 5. Організований Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за підтримки Міністерства молоді та спорту та спорту України,  програма президента України – Актині парки.

Кваліфікаційна пробна робота з професії офіціант 3 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

27721 грудня 2023 року в навчальному ресторані ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено кваліфікаційну пробну роботу в групі №28 за професією офіціант 3 розряду.

Перед здобувачами освіти були поставлені завдання:

Відкритий урок теоретичного навчання

Автор: Vitalii. Posted in Новини

27219 грудня 2023 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Петренко Л. В. був проведений відкритий урок на тему «Технологія приготування білково – повітряного тіста та виробів з нього» із здобувачами освіти групи №26 за професією «Кухар; Кондитер».

Активні парки - фінальний забіг 2023

Автор: Vitalii. Posted in Новини

265

17 грудня 2023 року в місті Києві (парк Наталка) відбувся фінальний забіг на дистанцію 5 км та 10 км і скандинавська ходьба. Це соціальний проект Президента України і Міністерства молоді та спорту України «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ» координатором, якого є Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Директорська контрольна робота

Автор: Vitalii. Posted in Новини

26114 грудня 2023 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" була проведена директорська контрольна робота в групах №4, №6 за професією «Кухар; Кондитер» та №2 за професією «Кухар».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: