touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Відпрацювання порядку дій щодо раннього попередження та евакуації

Автор: Vitalii. Posted in Новини

209Створення безпечних і комфортних умов для навчання та викладання завжди було  пріоритетним напрямом діяльності закладу освіти. А через  війну на території нашої держави, цей фактор став визначальним в організації освітнього процесу.

Акція «Смілива гривня»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

203Протягом жовтня-листопада 2023 року учасники освітнього процесу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» долучились до акції «Смілива гривня», мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

Кваліфікаційна пробна робота з професії кондитер 3 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

19922 – 24 листопада 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено кваліфікаційну пробну роботу в групах №24, 25, 26 за кваліфікацією кондитер 3 розряду. Здобувачі освіти разом з майстрами виробничого навчання Петренко Л.В., Волошина Ю.В., Барташевич І.Л. виготовляли борошняні кондитерські вироби, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.

Здобувачами освіти були відпрацьовані практичні навички та виготовлені:

Обласний освітньо-патріотичний проєкт "Неопалима купина"

Автор: Vitalii. Posted in Новини

198

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодоморів.

Напередодні учасники освітнього процесу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» долучились до заходів, приурочених 90-м роковинам Голодомору 1932-1933 років:

Міжнародна акція "16 днів проти насильства"

Автор: Vitalii. Posted in Новини

193В рамках Міжнародної акції "16 днів проти насильства" в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", практичним психологом Юлією Войцехівською проведено:

Директорська контрольна робота

Автор: Vitalii. Posted in Новини

18921-22 листопада 2023 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходили директорські контрольні роботи в групах №5 за професією «Кухар; Кондитер»; №8 за професією «Кухар; Офіціант» та №9 за професією «Офіціант; Бармен».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: