touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Підсумки обласного конкурсу "Апсайклінг як мистецтво"

Автор: Vitalii. Posted in Новини

291Протягом вересня-листопада 2023 року учасники освітнього процесу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» брали участь в обласному конкурсі «Апсайклінг як мистецтво».

З Новим роком 2024!

Автор: Vitalii. Posted in Новини

290Новий рік - час дива, здійснення мрій, задумів і планів. Бажаємо в це яскраве і веселе свято обійняти і привітати всіх близьких, знайти під ялинкою чудові подарунки і виконати найзаповітнішу мрію!

Хай прийдешній Новий рік виконає головне бажання мільйонів українців - принесе нашій країні перемогу і довгоочікуваний мир. Хай всі сім'ї возз'єднаються, а Україна процвітає!

З Новим 2024 роком!

Відеочелендж «Різдвяна коляда»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

289У ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» здобувачі освіти долучились до відеочеленджу «Різдвяна коляда». Активна молодь продовжує зберігати традиції і звичаї нашого українського народу, відтворюючи це в колядках та щедрівках!

Вечір різдвяних свят

Автор: Vitalii. Posted in Новини

288Напередодні різдвяних свят в гуртожитку ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" вихователі та координатор учнівського самоврядування провели розважальний вечір із конкурсами, веселими іграми та забавами.

«Активні парки – Нація загартованих» - 2023

Автор: Vitalii. Posted in Новини

28324 грудня 2023 року відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Активні парки – Нація загартованих» Етап 5. Організований Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за підтримки Міністерства молоді та спорту та спорту України,  програма президента України – Актині парки.

Кваліфікаційна пробна робота з професії офіціант 3 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

27721 грудня 2023 року в навчальному ресторані ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено кваліфікаційну пробну роботу в групі №28 за професією офіціант 3 розряду.

Перед здобувачами освіти були поставлені завдання:

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: