touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Кубок Соборності з окремих вправ пауерліфтингу – 2024

Автор: Vitalii. Posted in Новини

32521 січня 2024 року в місті Києві відбувся Кубок Соборності з окремих вправ пауерліфтингу.

Здобувачі освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харових технологій та ресторанного сервісу», вихованці керівника фізичного виховання та керівника спортивної секції загальної фізичної підготовки Ольги Картавенко виступили на змаганнях.

Державна кваліфікаційна атестація та випуск групи №29 5123 Офіціант; 5123 Бармен

Автор: Vitalii. Posted in Новини

320У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, на якій були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробнича характеристика, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмова екзаменаційна (творча) робота та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №29 за професією 5123 Офіціант; 5123 Бармен.

День пам’яті захисників Донецького аеропорту

Автор: Vitalii. Posted in Новини

31816 січня в Україні відзначають День пам’яті захисників Донецького аеропорту. В гуртожитку ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вихователями проведена патріотична година «Донецький аеропорт – фортеця Кіборгів».

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Автор: Vitalii. Posted in Новини

31316 січня 2024 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстром виробничого навчання Петренко Л.В. був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування масляного бісквітного тіста та виробів з нього» зі здобувачами освіти групи №26 за професією «Кухар; Кондитер».

Тренінг «Вирішення можливих проблем на робочому місці»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

30715.01.2024 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» практичним психологом Юлією Войцехівською було проведено із здобувачами освіти тренінг «Вирішення можливих проблем на робочому місці».

Всесвітній день "Дякую"

Автор: Vitalii. Posted in Новини

300До Всесвітнього дня «Дякую» в гуртожитку ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» вихователями проведений тематичний вечір.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: