Напрями діяльності
Вступнику
- Правила прийому на 2024 рік
-
Розмір плати за навчання, підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації здобувачів освіти
ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище
харчових технологій та ресторанного сервісу"
запрошує на навчання 2024/2025 навчальний рік
випускників шкіл після 9 класу (без надання повної загальної середньої освіти),
випускників шкіл та закладів професійної (професійно-технічної) освіти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів)
за освітньо-професійним ступенем - кваліфікований робітник (за регіональним замовленням):
-
Кухар 4 розряду; Кондитер 4 розряду (термін навчання 1,5 роки)
-
Кухар 4 розряду; Офіціант 4 розряду (термін навчання 1,5 роки)
-
Офіціант 4 розряду; Бармен 5 розряду (термін навчання 1,5 роки)
-
Майстер ресторанного обслуговування 5 розряду (термін навчання 1 рік)
або при наявності диплому кваліфікованого робітника
за освітньо-професійним ступенем - фаховий молодший бакалавр (за регіональним замовленням /за кошти фізичних та юридичних осіб):
Форма навчання: денна.
на професійно-технічне навчання (курсова підготовка/ перепідготовка/ підвищення кваліфікації ) за професіями:
- Кухар 3,4,5 розряду (термін навчання від 3 до 6 міс.)
- Кондитер 3,4,5 розряду (термін навчання від 3 до 6 міс.)
- Офіціант 3,4,5 розряду (термін навчання від 3 до 6 міс.)
- Обвалювальник м’яса 3,4 розряду (термін навчання від 3 до 6 міс.)
- Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 2,3,4 розряду (від 3 до 6 міс.)
Для вступу до нашого закладу освіти потрібно подати такі документи:
-
свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з додатком (оригінал+копія) (для випускників шкіл) або диплом кваліфікованого робітника з додатком (для випускників професійної (професійно-технічної) освіти);
- паспорт громадянина України (копія) - 3 екз.;
-
фотокартки (3×4 см) – 6 шт.;
-
посвідчення про приписку до призовної дільниці (військовий квиток);
-
медична довідка 086-о з лікарським висновком про придатність до навчання та роботи за професією (пункт 13) з визначеною групою здоров’я (основна, спеціальна чи підготовча);
-
карта профілактичних щеплень – форма 063/о;
-
довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (копія) - 3 екз.;
-
особиста медична книжка (форма №1-ОМК);
-
конверти з маркою для відправлення листів по Україні – 2 шт.;
-
папір А4 – 20 аркушів;
-
папка-швидкозшивач з перфорацією;
-
довідка з місця проживання та про склад сім'ї;
-
документи, що підтверджують соціальний статус дитини чи сім'ї (сирота, позбавлена батьківського піклування, напівсирота, з багатодітної чи малозабезпеченої сім'ї, внутрішньо переміщені особи, учасники АТО, бойових дій).
Заява на навчання подається особисто вступником.
Зарахування на навчання проводиться без вступних випробувань, без наявності сертифікату про ЗНО та без національного мультипредметного тесту (НМТ). Здобувачі освіти вступають до закладу освіти за результатами конкурсу свідоцтв та співбесіди щодо обраної професії.
На період навчання здобувачі освіти училища забезпечуються стипендією, іногородні - гуртожитком.
Навчально - виробничий процес в училищі здійснюється на підставі Закону України Про професійно-технічну освіту від 10.02.1998 № 103/98-ВР, Положення про організацію навчально - виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах від 30.05.2006 N 419, Порядку надання робочих місць для проходження учнями, слухачами професійно-технічних навчальних закладів виробничого навчання та виробничої практики від 7 червня 1999 р. N 992, Статуту училища та інших нормативних і навчально-методичних документів, затверджених Міністерством освіти і науки України.
.
Контакти приймальної комісії:
+38(044) 298-49-43, +38 (095) 408-93-38
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
.
Інформаційні матеріали вступної кампанії
Навчально-виробнича робота
- Дуальна форма навчання
- Державна кваліфікаційна атестація
- Соціальні партнери
- Заходи професійного спрямування
Навчально - виробничий процес в училищі здійснюється на підставі:
Закону України Про професійну (професійно-технічну) освіту від 10.02.1998 № 103/98-ВР;
та інших нормативних і навчально-методичних документів, затверджених Міністерством освіти і науки України.
Училище підпорядковане Міністерству освіти і науки України і знаходиться у державній власності.
Навчально-виробничий процес в училищі багатопрофільний і багатоступеневий. Навчання проводиться за денною формою. ВПУ здійснює підготовку кваліфікованих робітників кухарського спрямування та ресторанного сервісу, м'ясного та автослюсарного профілю.
14.09.2018 р. Міжнародна виставка INPRODMASH & UPAKOVKA
20.03.2018 р. ХVІ Міжнародна виставка - конкурс сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв"
З 14 по 19 березня 2018 року проходила ХVІ Міжнародна виставка - конкурс сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв" (Ukrainian ArtWeek) у виставкових залах Центрального Будинку Художника НСХУ м. Києва.
З нагоди відкриття виставки було організовано банкет-коктейль для гостей та учасників за участю здобувачів освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», які навчаються за професією «Офіціант; бармен» - Самоткана Максима та Шевчука Едуарда.
04.12.2017 р. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «WORLDSКILLS UKRAINE - 2017»
З 30 листопада по 2 грудня 2017 року ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» брав участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine - 2017» за компетенцією «Кондитерське мистецтво», яку представляли майстер в/н Волошина Ю.В. та здобувач освіти групи №52 Тарасевич Богдана, а також член експертної комісії Петренко Л.В.
Більше статей...
- 05.04.2017 р. Міжнародний конкурс "Geriausias maisto pramonės darbuotojas 2017"
- 15.03.2017 р. ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професії "Кондитер"
- 31.10.2016 р. Всеукраїнський конкурс професійної майстерності
- 29.04.2016 р. Міжнародний конкурс «Geriausias maisto pramonės darbuotojas 2016»