touTubefbInstagram icontiktok

Напрями діяльності

Вступнику

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

Заповнити анкету вступника

ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище

харчових технологій та ресторанного сервісу"

запрошує на навчання 2024/2025 навчальний рік

випускників шкіл після 9 класу (без надання повної загальної середньої освіти),

випускників шкіл та закладів професійної (професійно-технічної) освіти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів)

мітказа освітньо-професійним ступенем - кваліфікований робітник (за регіональним замовленням):

або при наявності диплому кваліфікованого робітника

мітказа освітньо-професійним ступенем - фаховий молодший бакалавр (за регіональним замовленням /за кошти фізичних та юридичних осіб):

Форма навчання: денна.

міткана професійно-технічне навчання (курсова підготовка/ перепідготовка/ підвищення кваліфікації ) за професіями:

Для вступу до нашого закладу освіти потрібно подати такі документи:

  • свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з додатком (оригінал+копія) (для випускників шкіл) або диплом кваліфікованого робітника з додатком (для випускників професійної (професійно-технічної) освіти);

  • паспорт громадянина України (копія) - 3 екз.;
  • фотокартки (3×4 см) – 6 шт.;

  • посвідчення про приписку до призовної дільниці (військовий квиток);

  • медична довідка 086-о з лікарським висновком про придатність до навчання та роботи за професією (пункт 13) з визначеною групою здоров’я (основна, спеціальна чи підготовча);

  • карта профілактичних щеплень – форма 063/о;

  • довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (копія) - 3 екз.;

  • особиста медична книжка (форма №1-ОМК);

  • конверти з маркою для відправлення листів по Україні – 2 шт.;

  • папір А4 – 20 аркушів;

  • папка-швидкозшивач з перфорацією;

  • довідка з місця проживання та про склад сім'ї;

  • документи, що підтверджують соціальний статус дитини чи сім'ї (сирота, позбавлена батьківського піклування, напівсирота, з багатодітної чи малозабезпеченої сім'ї, внутрішньо переміщені особи, учасники АТО, бойових дій).

Заява на навчання подається особисто вступником.

Зарахування на навчання проводиться без вступних випробувань, без наявності сертифікату про ЗНО та без національного мультипредметного тесту (НМТ). Здобувачі освіти вступають до закладу освіти за результатами конкурсу свідоцтв та співбесіди щодо обраної професії.

На період навчання здобувачі освіти училища забезпечуються стипендією, іногородні - гуртожитком.

Навчально - виробничий процес в училищі здійснюється на підставі Закону України Про професійно-технічну освіту від 10.02.1998 № 103/98-ВР, Положення про організацію навчально - виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах від 30.05.2006 N 419, Порядку надання робочих місць для проходження учнями, слухачами професійно-технічних навчальних закладів виробничого навчання та виробничої практики від 7 червня 1999 р. N 992, Статуту училища та інших нормативних і навчально-методичних документів, затверджених Міністерством освіти і науки України.

.

Контакти приймальної комісії:

phone+38(044) 298-49-43, +38 (095) 408-93-38

viber PNG25+38 (095) 408-93-38

Telegram Messenger+38 (095) 408-93-38

email PNG11Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

.

Інформаційні матеріали вступної кампанії

info prof 01info prof 02info prof 03

Навчально-виробнича робота

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

Навчально - виробничий процес в училищі здійснюється на підставі:

Закону України Про освіту;

Закону України Про професійну (професійно-технічну) освіту від 10.02.1998 № 103/98-ВР;

Положення про організацію навчально - виробничого процесу в професійно-технічних закладах освіти від 30.05.2006 N 419;

Порядку надання робочих місць для проходження здобувачами освіти професійно-технічних закладів освіти виробничого навчання та виробничої практики від 7 червня 1999 р. N 992;

Постанови Про внесення змін до Порядку надання робочих місць для проходження учнями, слухачами професійно-технічних навчальних закладів виробничого навчання та виробничої практики

Статуту училища

та інших нормативних і навчально-методичних документів, затверджених Міністерством освіти і науки України.

Училище підпорядковане Міністерству освіти і науки України і знаходиться у державній власності.

Навчально-виробничий процес в училищі багатопрофільний і багатоступеневий. Навчання проводиться за денною формою. ВПУ здійснює підготовку кваліфікованих робітників кухарського спрямування та ресторанного сервісу, м'ясного та автослюсарного профілю.

14.09.2018 р. Міжнародна виставка INPRODMASH & UPAKOVKA

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

3642 13.09.2018 р. групи № 1, 2, 4, 5, 31, 50к ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відвідали Міжнародну виставку Промисловості України INPRODMASH& UPAKOVKA.

20.03.2018 р. ХVІ Міжнародна виставка - конкурс сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

3102 З 14 по 19 березня 2018 року проходила ХVІ Міжнародна виставка - конкурс сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв" (Ukrainian ArtWeek) у виставкових залах Центрального Будинку Художника НСХУ м. Києва.

З нагоди відкриття виставки було організовано банкет-коктейль для гостей та учасників за участю здобувачів освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», які навчаються за професією «Офіціант; бармен» - Самоткана Максима та Шевчука Едуарда.

04.12.2017 р. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «WORLDSКILLS UKRAINE - 2017»

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

2590 З 30 листопада по 2 грудня 2017 року ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» брав участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine - 2017» за компетенцією «Кондитерське мистецтво», яку представляли майстер в/н Волошина Ю.В. та здобувач освіти групи №52 Тарасевич Богдана, а також член експертної комісії Петренко Л.В.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: