touTubefbInstagram icontiktok

Напрями діяльності

05.04.2017 р. Міжнародний конкурс "Geriausias maisto pramonės darbuotojas 2017"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

0893 30.03.2017 р. відбувся Міжнародний конкурс професійної майстерності «Geriausias maisto pramonės darbuotojas 2017» (Кращий працівник харчової промисловості 2017) у місті Утена Литовської Республіки.

15.03.2017 р. ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професії "Кондитер"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

0662 14 березня 2017 рокуна базі ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кондитер».

Учні одинадцяти навчальних закладів демонстрували знання, професійні вміння і навички, виконуючи завдання практичного та теоретичного турів.

31.10.2016 р. Всеукраїнський конкурс професійної майстерності

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

115

   31.10.2016 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності “WORLDSKILLS UKRAINE” і кулінарного союзу “BEST COOK FEST”.

29.04.2016 р. Міжнародний конкурс «Geriausias maisto pramonės darbuotojas 2016»

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

070129 квітня 2016 року учні нашого навчального закладу Романюк Олександр і Москаленко Ігор гідно представили Україну на Міжнародному конкурсі професійної майстерності «Geriausias maisto pramonės darbuotojas 2016» (Кращий працівник харчової промисловості 2016), що проходив у Литовському місті Каунас.

28.01.2016 р. Участь у Всеукраїнському форумі лідерів освіти "Інноваційне мислення сучасної молоді"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

041028 січня 2016 року в конференц-залі київського готелю "Русь" відбувся відкритий Всеукраїнський форум лідерів освіти "Інноваційне мислення сучасної молоді", організований Міжнародним інститутом розвитку інтелекту ІМЕІ, Республіка Корея.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: