Напрями діяльності
24.04.2019 р. Робочий візит до закладів освіти Литовської республіки
З 16 по 19 квітня 2019 року делегація ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" у складі 7 осіб здійснила робочий візит до закладів професійної (професійно-технічної) освіти Литовської республіки, а саме:
- Утенського регіонального центру професійної підготовки (Utenos Regioninis Profesinio Mokymo Centras - URPMC);
Заходи професійного спрямування
03.04.2019 р. ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Офіціант"
У березні місяці 2019 року проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Офіціант". За право бути кращими змагалися 8 конкурсантів із ЗП(ПТ)О Київської області. Змагання проходили у два етапи: теоретичний тур і практичний. Теоретичний тур передбачав виконання тестових завдань із чотирьох предметів: організації обслуговування в ресторанах, охорони праці, гігієни та санітарії виробництва, кулінарної характеристики страв.
Матеріально-технічна база
02.04.2019 р. ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності
Нещодавно відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії "Кухар", в якому брали участь 18 представників ЗП(ПТ)О Київської області. Конкурс складався з теоретичного та практичного турів, завданням якого було приготувати філе курки фаршироване ананасом та яблука смажені в тісті кляр.