touTubefbInstagram icontiktok

Навчальні кабінети

Кабінет охорони праці № 21

001002

Кабінет суспільних дисциплін № 27

001002

Методичний кабінет № 28

001002003

Кабінет технології м'яса і м'ясопродуктів № 32

003004005

Кабінет спецтехнології (кондитерство) №33

3333 133 2

Кабінет організації виробництва в ЗРГ №34

001002

Кабінет спецтехнології № 36

3636 1

Кабінет організації виробництва і обслуговування № 41

001004

Кабінет спецтехнології (кулінарії і кондитерського виробництва) № 42

42 142 242 3

Кабінет товарознавства продовольчих товарів № 43

40314032

Кабінет хімії № 44

4027004003

Кабінет спецтехнології (кулінарії і кондитерського виробництва) № 45

003001002

Кабінет загальнотехнічних дисциплін № 46

005004

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: