touTubefbInstagram icontiktok

Напрями діяльності

Кваліфікаційний центр

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

Оцінювачі кваліфікаційного центру

Професійні кваліфікації:

Кухар 3 розряду; Кухар 4 розряду

                                                                                                                   

                                

Професійні кваліфікації:

Молодший кондитер (Кондитер 3 розряду) - трудові функції А, Б;

Кондитер (Кондитер 4 розряду) - трудові функції А, Б, В 

 Куба 

Куба

Олена Миколаївна

 

 

 

Reva L

 

Рева

Людмила Григорівна

 

Петренко1 

Петренко

Леся Василівна

 

 

  

Волошина 

Волошина

Юлія Василівна

 

Барташевич.jpg

   

   Барташевич

Інна Леонідівна

 

Відповідальний:

заступник директора з НВР - Алла ГНАТЮК

тел. +38 (044) 298-49-43, +38 (073) 417-05-82

Секретар комісії - Марія САЛЬНИК


 

Проєкт "Успішні випускники"

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

  • Проєкт "Успішні випускники". Шиян Вікторія

  • Проєкт "Успішні випускники". Єгор Мичка

  • Проєкт "Успішні випускники". Марина Вовкотруб

  • Проєкт "Успішні випускники". Сергій Кравчук

  • Проєкт "Успішні випускники". Чорнобай Юрій

 

Профорієнтаційні відео

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

Профорієнтаційні відео з YouTube каналу


  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання

  • Правильний вибір професії – впевнений крок у майбутнє. Професія "Майстер ресторанного обслуговування"

  • Правильний вибір професії – впевнений крок у майбутнє. Професія "Бармен"

  • Вступ 2024

  • Професійний челендж "Професійна освіта - ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо"

  • Профорієнтаційна робота в школах Київської області

  • Брендинг професії "Кондитер"

  • Вибери професію, яку ти любиш…

  • Немає професій з великим майбутнім, але є професіонали з великим майбутнім!

  • Вибір професії - крок до життєвого успіху!

  • Не професія обирає людину, а людина професію!

  • Знайомство з професіями закладу освіти

  • Три кити вибору успішної професії - рекомендації координатора Центру кар'єри

  • Скільки професій - стільки життєвих доріг

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Кухар"

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Офіціант; Бармен"

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Обвалювальник м'яса; Жилувальник м'яса та субпродуктів; Виробник м'ясних напівфабрикатів"

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Кондитер"

  • Рекомендації практичного психолога з профорієнтації для підлітків "Вибір професії - справа твого життя" 

  • Професійний брендинг «Моя професія – моє майбутнє»

  • Лідерський челендж "ХочешМожешDolt"

  • ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" представляло Україну на міжнародному конкурсі професійної майстерності "Geriausias maistro pramons darbuotojas 2016" (Кращий працівник харчової промисловості 2016), що проходив у Литовському місті Каунас.

  • Відео молодіжного фестивалю "Проф FEST OK"

 

Центр кар'єри

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

ЦК.jpg


У ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» створено Центр кар’єри

Мета Центру кар’єри:

  • адаптація здобувачів освіти до сучасних вимог ринку праці, формування у них кар’єрних компетенцій;
  • навчання здобувачів освіти самопрезентації;
  • створення віртуального іміджу фахівця в соціальних мережах;
  • підготовка до написання резюме та співбесіди з роботодавцем;
  • моніторинг ринку праці;
  • інформування випускників училища про наявність робочих місць з обраних ними професій;
  • формування підприємницьких компетенцій здобувачів освіти та випускників училища;
  • профорієнтація школярів.

Напрямки роботи:

  • методична, психологічна, юридична підготовка здобувачів освіти до професійної діяльності;
  • постійна співпраця з роботодавцями;
  • проведення Днів кар’єри для ознайомлення здобувачів освіти з ринком праці (популярні професії, вимоги роботодавців, умови праці);
  • зустрічі здобувачів освіти училища з роботодавцями;
  • розміщення інформації про вакансії для випускників на сайті училища та в соціальних мережах;
  • проведення Днів відкритих дверей та майстер-класів.

МИ ВЧИМО БУТИ УСПІШНИМИ!

 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: