touTubefbInstagram icontiktok

  • GL0
  • GL2
  • GL3
  • Gl4
  • Gl5
  • Gl6

Напрями діяльності

24.10.2019 р. Відвідування Першого Всеукраїнського відкритого чемпіонату "Battle Chefs 5.0"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

108

23 жовтня 2019 р. майстри виробничого навчання та куратори ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" разом із здобувачами освіти груп №4, 7, 9, 24, 25, 28, 43 відвідали Перший Всеукраїнський відкритий чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу "Battle Chefs 5.0", який відбувався у Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті.

24.04.2019 р. Робочий візит до закладів освіти Литовської республіки

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

4359 З 16 по 19 квітня 2019 року делегація ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" у складі 7 осіб здійснила робочий візит до закладів професійної (професійно-технічної) освіти Литовської республіки, а саме:

- Утенського регіонального центру професійної підготовки (Utenos Regioninis Profesinio Mokymo Centras - URPMC);

03.04.2019 р. ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Офіціант"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

4280 У березні місяці 2019 року проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Офіціант". За право бути кращими змагалися 8 конкурсантів із ЗП(ПТ)О Київської області. Змагання проходили у два етапи: теоретичний тур і практичний. Теоретичний тур передбачав виконання тестових завдань із чотирьох предметів: організації обслуговування в ресторанах, охорони праці, гігієни та санітарії виробництва, кулінарної характеристики страв.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: