touTubefbInstagram icontiktok

  • GL0
  • GL2
  • GL3
  • Gl4
  • Gl5
  • Gl6

Напрями діяльності

03.04.2019 р. ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Офіціант"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

4280 У березні місяці 2019 року проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Офіціант". За право бути кращими змагалися 8 конкурсантів із ЗП(ПТ)О Київської області. Змагання проходили у два етапи: теоретичний тур і практичний. Теоретичний тур передбачав виконання тестових завдань із чотирьох предметів: організації обслуговування в ресторанах, охорони праці, гігієни та санітарії виробництва, кулінарної характеристики страв.

02.04.2019 р. ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

4323 Нещодавно відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії "Кухар", в якому брали участь 18 представників ЗП(ПТ)О Київської області. Конкурс складався з теоретичного та практичного турів, завданням якого було приготувати філе курки фаршироване ананасом та яблука смажені в тісті кляр.

14.09.2018 р. Міжнародна виставка INPRODMASH & UPAKOVKA

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

3642 13.09.2018 р. групи № 1, 2, 4, 5, 31, 50к ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відвідали Міжнародну виставку Промисловості України INPRODMASH& UPAKOVKA.

20.03.2018 р. ХVІ Міжнародна виставка - конкурс сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

3102 З 14 по 19 березня 2018 року проходила ХVІ Міжнародна виставка - конкурс сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв" (Ukrainian ArtWeek) у виставкових залах Центрального Будинку Художника НСХУ м. Києва.

З нагоди відкриття виставки було організовано банкет-коктейль для гостей та учасників за участю здобувачів освіти ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», які навчаються за професією «Офіціант; бармен» - Самоткана Максима та Шевчука Едуарда.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: