touTubefbInstagram icontiktok

  • GL0
  • GL2
  • GL3
  • Gl4
  • Gl5
  • Gl6

Напрями діяльності

Загальноучилищні

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

Поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 4 розряду

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Поетапна атестація за професією 5122 Кухар 3 розряду

Поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 3 розряду

Державна кваліфікаційна атестація в групі №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант

Місячник методичної роботи. Відкритий урок теоретичного навчання

Місячник методичної роботи. Фреш-реліз майстер-класів.

Місячник методичної роботи. Інформаційний практикум «Розвиток навичок цифрової педагогіки за допомогою української студії EdEra».

Місячник методичної роботи. Відкритий виховний захід «Здоровий спосіб життя – ознака цивілізованості людини».

Державна кваліфікаційна атестація в групах №24, 25, 26

Місячник методичної роботи. Бібліотечна кав’ярня «Слово».

Поетапна атестація за професією 5122 Кухар 3 розряду

Державна кваліфікаційна атестація в групі №21

Місячник методичної роботи. Кулінарний коучинг з приготування закусок: сандвічі, паніні, круасани, чіабати.

Місячник методичної роботи. День безпеки життєдіяльності.

Місячник методичної роботи. Засідання Школи передового педагогічного досвіду.

Державна кваліфікаційна атестація в групі №42

Державна кваліфікаційна атестація та випуск групи №29 5123 Офіціант; 5123 Бармен

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Кваліфікаційна пробна робота з професії офіціант 3 розряду

Відкритий урок теоретичного навчання

Директорська контрольна робота

Засідання Школи передового педагогічного досвіду

Дуальна форма здобуття професійної освіти

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання на тему: «Приготування та подавання довгих змішаних напоїв»

Кваліфікаційна пробна робота з професії кондитер 3 розряду

Директорська контрольна робота

Відкритий урок теоретичного навчання на тему: «Технологія приготування молочних і сметанних соусів»

Майстер-клас здобувача освіти Віталія Кузьміча

Перевірна робота за кваліфікацією офіціант 3 розряду

Свято гарбуза

Перевірна робота за кваліфікацією кондитер 3 розряду

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2023

Свято гарбуза. «Витребеньки гарбузові скуштуй, гроші для ЗСУ перерахуй!».

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Конкурс професійної майстерності з простого нарізування овочів

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

День кухаря та кулінара. Майстер-клас здобувача освіти Романа Бурківського

Поетапна атестація за професією 5123 Бармен 4 розряду

Міжнародний день кухаря і кулінара

Державна кваліфікаційна атестація в групі №2 за професією 5122 Кухар

Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Експозиція муляжів тортів «Історія досконалості. Від минулого до сьогодення».

Благодійний захід «Млинці подяки ЗСУ»

Державна кваліфікаційна атестація в групах №22, 23 за професією 5122 Кухар та групи №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант

Тренінг «Постановка цілей за схемою SMART»

Державна кваліфікаційна атестація в групах №24, 25 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер

Державна кваліфікаційна атестація в групах №29, 42, 21

ЛПР в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Обробка різних видів риб та напівфабрикатів з них

Конкурс професійної майстерності з простого нарізування овочів

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Поетапна атестація в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду

Всесвітній день макаронів

14 жовтня - Всесвітній день яйця

Поетапна атестація за професією 5123 Офіціант 4 розряду

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Зустріч з представниками «NLSN & FRNDS CF»

Індивідуальна усна співбесіда зі вступниками на спеціальність 181 Харчові технології

Державна кваліфікаційна атестація в групах № 24,25 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер

Державна кваліфікаційна атестація в групі №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант

Державна кваліфікаційна атестація в групі №29 за професією 5123 Офіціант; 5123 Бармен

Місячник методичної роботи. Кулінарний ескейп-квест

Місячник методичної роботи. Майстер-клас «Приготування панкейків з різними видами соусів»

Місячник методичної роботи. Дебати «Про внесення змін до меню та норм харчування у закладах освіти»

Місячник методичної роботи. Майстер-клас із приготування змішаних коктейлів до Дня бармена

Місячник методичної роботи. Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного та соціально-економічного циклу

Місячник методичної роботи. Майстер-клас з виготовлення кексів

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Перевірні роботи в навчальних групах №22, 23 за професією 5122 Кухар 5 розряду

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Майстер-клас «Приготування страв із м’яса на грилі»

День Святого Миколая

Місячник правових знань

Відкритий уроку теоретичного навчання

Міжнародний день прав людини

Презентація результатів обласного проєкту «Аграрна Україна»

Лідерський челендж «ХочешМожешDolt»

Профорієнтаційна робота закладу освіти

Поетапна атестація. Захист письмових екзаменаційних (творчих) робіт

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25

Міжнародний день кухаря і кулінара

Лабораторно-практичні роботи за професією 5123 Бармен 4 розряду

Міжнародний день кухаря та кулінара. Майстер-класи від здобувачів освіти групи №32

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25

Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25

Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25

Поетапна атестація. Захист творчих робіт

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду.

Обласний пошуково-інформаційний проєкт «Аграрна Україна»

25.03.2021 р. Тиждень психології "Здоров'я в наших руках!"

23.03.2021 р. День відкритих дверей 2021 року

22.03.2021 р. Змагання з вправи "Поштовх гантелі однією рукою" - 2021

15.03.2021 р. Прийом "Жур фікс"

17.02.2021 р. Місячник методичної роботи. Кулінарний квест "Абетка харчування"

15.02.2021 р. Зимовий випуск групи №21

12.02.2021 р. Майстер-клас з приготування м'ясного напівфабрикату

11.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ВІДКРИТИЙ ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ СЯТОГО ВАЛЕНТИНА

08.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ПРИЙОМ "ЖУР ФІКС"

08.02.2021 р. Змагання з вправи "Планка на ліктях" - серед учнівської молоді 2021

26.01.2021 р. День студента!

15.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

13.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

08.01.2021 р. ПЕРЕВІРОЧНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ БАРМЕН 4 РОЗРЯДУ

18.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи в ресторації Святого Миколая

11.12.2020 р. КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОСТОГО НАРІЗУВАННЯ ОВОЧІВ

10.12.2020 р. Міжнародний день прав людини

10.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду

27.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 3 розряду

27.11.2020 р. Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду

26.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 3 розряду

26.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

31.01.2020 р. ІІІ етап проєкту "Київщина кулінарна - традиції і сучасність"

28.12.2019 р. Зустріч із сержантом служби цивільного захисту

24.12.2019 р. Новорічно-розважальне свято

19.12.2019 р. Місячник правових знань та правової пропаганди

20.11.2019 р. Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

20.11.2019 р. Всеукраїнський конкурс професійної майстерності "WorldSkills Ukraine 2019/2020"

04.11.2019р. Підготовка до Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "WorldSkills"

15.10.2019 р. Навчальний тренінг

18.03.2019 р. Свято випускників

14.03.2019 р. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ ІМІТАЦІЇ

06.03.2019 р. Конкурс професійної майстерності "Майстер Шеф"

27.02.2019 р. ВІДКРИТИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

27.02.2019 р. ВІДКРИТИЙ УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

27.02.2019 р. ТИЖДЕНЬ СПЕЦТЕХНОЛОГІЇ. КУЛІНАРНИЙ КВЕСТ

15.02.2019 р. Свято випускників

15.02.2019 р. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

13.02.2019 р. ВІДКРИТИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНИЙ УРОК. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

07.02.2019 р. ВІДКРИТИЙ УРОК З ВИКОРИСТАННЯМ ОНЛАЙН-СЕРВІСУ LEARNINGAPPS. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

06.02.2019 р. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БАРМЕНА. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

06.02.2019 р. Заходи до Дня безпечного Інтернету 2019

05.02.2019 р. Конкурс професійної майстерності з професії "Кухар"

21.12.2018 р. Конкурс професійної майстерності з виготовлення муляжів за професією "Кондитер"

13.12.2018 р. Зустріч з інспектором Управління патрульної поліції

10.12.2018 р. ПРАВОВИЙ КВЕСТ "Я ЗНАЮ СВОЇ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ"

04.12.2018 р. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

04.12.2018 р. ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

30.11.2018 р. МАЙСТЕР-КЛАС ВІД РЕСТОРАНУ "КИТАЙКА"

28.11.2018 р. Всеукраїнський день добрих справ

26.11.2018 р. ДАЙДЖЕСТ ЗАХОДІВ "ТИЖНЯ СПЕЦТЕХНОЛОГІЙ" У ГРУПАХ ПРОФТЕХЦИКЛУ

23.11.2018 р. ПРОБНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ "КУХАР" 4 РОЗРЯДУ В ГРУПІ №22

23.11.2018 р. ПАТРІОТИЧНА ГОДИНА "ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ-ПРОСТО ЙДУТЬ"

20.11.2018 р. ВІДКРИТИЙ УРОК НА ТЕМУ "НАВЧАННЯ, ІНСТРУКТУВАННЯ ТА ПЕРЕВІРКА ЗНАНЬ З ПИТАНЬ ОП"

20.11.2018 р. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

19.11.2018 р. ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

16.11.2018 р. Міжнародний день толерантності

16.11.2018 р. Міжнародний день відмови від паління

12.11.2018 р. ВІДКРИТИЙ УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

12.11.2018 р. КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОСТИХ ФОРМ НАРІЗКИ ОВОЧІВ

31.10.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота в групі № 28

29.10.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 23

25.10.2018 р. Виробничі інновації при підготовці кваліфікованих робітників з професії "Кондитер"

22.10.2018 р. Конкурс професійної майстерності "Кмітливий кухар"

16.10.2018 р. День захисника України

12.10.2018 р. Відкритий урок - лабораторно-практичного заняття

05.10.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота за професією "Кухар" IV розряду

27.09.2018 р. Заходи до 100-річчя з дня народження українського педагога В. Сухомлинського

26.09.2018 р. Урок мужності присвячений пам'яті загиблих на Букринському плацдармі

21.09.2018 р. Міжнародний день миру

20.09.2018 р. Акція "Подаруй посмішку в день смайла"

03.09.2018 р. Свято "День знань" 2018

25.06.2018 р. Державна кваліфікаційна атестація

23.06.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота за професією "Кухар" ІІІ розряду

23.06.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота за професією "Майстер ресторанного обслуговування"

22.06.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота в групі № 6

19.06.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота за професією "Кухар" V розряду

08.06.2018 р. Інформаційний дайджест "Збережи свою планету"

01.06.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота в групі №1

25.05.2018 р. Пробно - кваліфікаційна робота за професією "Офіціант" III розряду

23.05.2018 р. Пробна кваліфікаційна робота ІІ розряду

02.05.2018 р. Перевірочні роботи в групах № 7,8

25.04.2018 р. Перевірочна робота з кваліфікації "Кухар V розряду"

12.04.2018 р. Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса IІІ розряду"

11.04.2018 р. Перевірочна робота за професією "Майстер ресторанного обслуговування IV розряду"

11.04.2018 р. Поетапна (кваліфікаційна) атестація

03.04.2018 р. Поетапна Державна кваліфікаційна атестація

30.03.2018 р. Майстер-класи рамках тижня спецтехнології

30.03.2018 р. Конкурс на кращу вегетаріанську страву

28.03.2018 р. Конкурс на кращий буклет

27.03.2018 р. Тиждень спецтехнологій за темою: "Вегетаріанська кухня"

24.03.2018 р. Перевірочна робота в групі № 9

23.03.2018 р. Перевірочна робота в групі № 6

23.03.2018 р. Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса IІ розряду"

23.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 4

22.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 7

22.02.2018 р. Лабораторна робота у групі № 3

17.02.2018 р. Лабораторна робота у групі № 22 за професією "Кухар"

15.02.2018 р. Профілактика пожежної безпеки в нашому закладі освіти

12.02.2018 р. Відкритий урок на тему: "Приготування солянок" в групі №8

12.02.2018 р. Відкритий урок "Брейн-ринг на тему: "Загальна будова автомобілів"

09.02.2018 р. Відкриття навчального ресторану

06.02.2018 р. Просвітницько-інформаційна година до Дня безпечного Інтернету

05.02.2018 р. Перевірочна робота за професією "Обвалювальник м'яса IV розряду"

11.01.2018 р. Перевірочна робота за спеціальністю "Виробник м'ясних напівфабрикатів ІV розряду"

29.12.2017 р. Перевірочна робота в групі № 6 на ІІ кваліфікаційний розряд

29.12.2017 р. Перевірочна робота за професією "Кондитер IІІ розряду"

22.12.2017 р. Перевірочна робота "Кухар ІІІ розряду"

21.12.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IІІ розряду" за професією "Кухар; кондитер"

21.12.2017 р. Лабораторно-практична робота за професією "Кухар; кондитер"

15.12.2017 р. Підсумки Місячника правових знань та правової пропаганди

13.12.2017 р. Захист учнівських проектів "Україна-Європейська держава"

13.12.2017 р. Державна поетапна атестація

06.12.2017 р. Лабораторно-практична робота за професією "Кухар; кондитер"

01.12.2017 р. Кваліфікаційна робота за професією "Кухар IV розряду"

29.11.2017 р. Перевірочна робота за професією "Обвалювальник м'яса IІІ розряду"

29.11.2017 р. Лабораторно - практична робота за професією "Офіціант; бармен"

24.11.2017 р. Кваліфікаційна робота за професією "Кухар IV розряду"

23.11.2017 р. Нагородження "Почесною відзнакою"

21.11.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №1

16.11.2017 р. Практична робота на тему "Способи приготування безалкогольних змішаних напоїв"

15.11.2017 р. Лабораторно-практична робота на тему «Приготування страв із овочів"

13.11.2017 р. Виставка "Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017"

09.11.2017 р. Основні способи складання полотняних серветок

09.11.2017 р. Лабораторно-практична робота

09.11.2017 р. Лабораторно-практична роботу на тему "Страви з овочів"

03.11.2017 р. Тренінгове заняття на тему "Моє майбутнє доросле життя"

03.11.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №25

27.10.2017 р. Лабораторно-практична робота на тему "Приготування супів"

27.10.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №24

24.10.2017 р. Кваліфікаційна робота у групі №28

23.10.2017 р. Благодійність

13.10.2017 р. Практичний зріз знань за професією "Кухар; офіціант"

11.10.2017 р. Практичний зріз знань за професією "Кухар; кондитер"

10.10.2017 р. Практичний зріз знань у групі №2

10.10.2017 р. Пробні кваліфікаційні роботи за професією "Кухар IV розряду"

09.10.2017 р. Пробні кваліфікаційні роботи за професією "Кухар IV розряду"

06.10.2017 р. Вручення сертифікату від Олександра Абрамова на обладнання закладу

27.09.2017 р. Ярмарка професій в м. Ірпінь

25.09.2017 р. Лабораторно-практична робота в групах №2, №4

19.09.2017 р. Кваліфікаційна робота в групі №21

15.09.2017 р. Лабораторно-практичне заняття на тему "Слюсарна справа"

13.09.2017 р. ВИСТАВКА "INPRODMASH & UPAKOVKA" - 2017

30.06.2017 р. Екскурсія до закладу громадського харчування "KFC"

30.06.2017 р. Кваліфікаційні роботи в групі №9, 8

27.06.2017 р. Кваліфікаційна робота "Кухар ІІІ розряду" в групах №4,5 за професією "Кухар; кондитер"

26.06.2017 р. Державна підсумкова атестація серед випускних груп

24.06.2017 р. Кваліфікаційна робота "Кухар ІІІ розряду" в групах № 2, 3 за професією "Кухар"

20.06.2017 р. Кваліфікаційна робота "Кухар V розряду"

30.05.2017 р. Кваліфікаційна робота в групі № 9 з професії "Офіціант" 3 розряду

23.05.2017 р. ХІV Міжнародна виставка - конкурс сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв"

23.05.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IV розряду" в групі №5

18.05.2017 р. Учнівські екологічні проекти "Вчимося досліджувати та охороняти природу"

12.05.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IV розряду" в групі №2

10.05.2017 р. Лабораторна робота в групі №4 за професією "Кухар; кондитер"

03.05.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IV розряду" в групі №4

28.04.2017 р. Перевірочна робота в групі №8

19.04.2017 р. Випічка пасок на ТОВ "Фабрика кулінарна"

11.04.2017 р. Перевірочна робота з професії "Офіціант" 4 розряду

06.04.2017 р. Продовження тижня спецтехнологій

04.04.2017 р. Захід у рамках "Тижня спецтехнологій"

10.03.2017 р. Заходи до тижня спецтехнологій

06.03.2017 р. Тиждень спецтехнологій

09.02.2017 р. Державна підсумкова атестація

23.10.2017 р. Лабораторна робота у групі № 22

19.01.2017 р. Брейн-ринг

23.11.2016 р. Пробні кваліфікаційні роботи за професією"Кухар IV розряду"

18.11.2016 р. Обласний семінар

Завершення практичного зрізу

Пробні кваліфікаційні роботи за професією "Кухар IV розряду"

29.10.2015 р. Практичний зріз знань по темі "Прості форми нарізки овочів"

27.09.2015 р. Лабораторно-практична робота з предмету "Організація і техніка обслуговування в ЗРГ"

09.09.2015 р. Виставка "INPRODMASH & UPAKOVKA 2015"

27.05.2015 р. Кваліфікаційна робота

29.04.2015 р. Творчий проект "Оздоблення ювілейних тортів"

02.04.2015 р. Виставка обладнання та інградієнтів для кондитерської промисловості

20.03.2015 р. Тиждень спецтехнологій

13.03.2015 р. Тиждень спецтехнологій

10.03.2015 р. Відкриття тижня спецтехнологій

09.02.2015 р. Кваліфікаційна робота

27.11.2014 р. Зріз знань у групах кухарського спрямування

24.11.2014 р. Фестиваль Здорової Їжі

07.11.2014 р. Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2014

05.11.2014 р. Лабораторно-практична робота

27.10.2014 р. Кваліфікаційні пробні роботи

Навчально-виробнича робота

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

Навчально - виробничий процес в училищі здійснюється на підставі:

Закону України Про освіту;

Закону України Про професійну (професійно-технічну) освіту від 10.02.1998 № 103/98-ВР;

Положення про організацію навчально - виробничого процесу в професійно-технічних закладах освіти від 30.05.2006 N 419;

Порядку надання робочих місць для проходження здобувачами освіти професійно-технічних закладів освіти виробничого навчання та виробничої практики від 7 червня 1999 р. N 992;

Постанови Про внесення змін до Порядку надання робочих місць для проходження учнями, слухачами професійно-технічних навчальних закладів виробничого навчання та виробничої практики

Статуту училища

та інших нормативних і навчально-методичних документів, затверджених Міністерством освіти і науки України.

Училище підпорядковане Міністерству освіти і науки України і знаходиться у державній власності.

Навчально-виробничий процес в училищі багатопрофільний і багатоступеневий. Навчання проводиться за денною формою. ВПУ здійснює підготовку кваліфікованих робітників кухарського спрямування та ресторанного сервісу, м'ясного та автослюсарного профілю.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: