International cooperation
Kyiv Regional Higher Vocational School of Food Technologies and Restaurant Service
Kyiv Regional Higher Vocational School of Food Technologies and Restaurant Service
Оцінювачі кваліфікаційного центру
Професійні кваліфікації: Кухар 3 розряду; Кухар 4 розряду
|
Професійні кваліфікації: Молодший кондитер (Кондитер 3 розряду) - трудові функції А, Б; Кондитер (Кондитер 4 розряду) - трудові функції А, Б, В |
|
Куба Олена Миколаївна
Рева Людмила Григорівна |
Петренко Леся Василівна
Волошина Юлія Василівна |
|
Барташевич Інна Леонідівна
|
Відповідальний:
заступник директора з НВР - Алла ГНАТЮК
тел. +38 (044) 298-49-43, +38 (073) 417-05-82
Секретар комісії - Марія САЛЬНИК
Зразки контрольно-оцінювальних матеріалів на присвоєння та підтвердження професійних кваліфікацій
Заява здобувача професійних кваліфікацій присвоєння та підтвердження професійних кваліфікацій