Вівторок, 03 жовтня 2023
Версія для слабозорих
Головна
Вступнику
Про нас
Напрями діяльності
Новини
Фотогалерея
Гостьова книга
Контакти
Напрями діяльності
E-mail
Надрукувати
Комп'ютерна лабораторія
Автор: Super User. Posted in
Напрями діяльності
E-mail
Надрукувати
Інтерактивна читальня
Автор: Super User. Posted in
Напрями діяльності
E-mail
Надрукувати
Лабораторія №1
Автор: Super User. Posted in
Напрями діяльності
E-mail
Надрукувати
Лабораторія №2
Автор: Super User. Posted in
Напрями діяльності
Початок
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Кінець
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:
Кухар
Кондитер
Кухар; кондитер
Кухар; офіціант
Офіціант; бармен
Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:
Виробництво харчової продукції