touTubefbInstagram icontiktok

Новини

26.04.2017 р. Конференція-презентація «Герої сучасності. Київщина»

Автор: Super User. Posted in Новини

1002 25 квітня 2017 року відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 14 березня 2017 року № 97 «Про реалізацію обласного пошуково-краєзнавчого проекту «Герої сучасності. Київщина» на базі нашого навчального закладу відбулася конференція-презентація результатів І етапу проекту.

19.04.2017 р. Випічка пасок на ТОВ «Фабрика кулінарна»

Автор: Super User. Posted in Новини

0987 Великдень - найголовніше християнське свято і радісна подія не тільки для православних, але і для католиків. Він несе в собі найбільшу любов і надію на духовне очищення.

В цей день двері кожної церкви відкриті для бажаючих принести і освятити великодні паски, фарбовані яйця й інші ласощі, доступні після Великого посту.

14.04.2017 р. Привітання з Великодніми Святами

Автор: Super User. Posted in Новини

паска

ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" щиро вітає усіх з Світлими Великодніми Святами. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими, хай мир і спокій не покидають Ваші серця.

13.04.2017 р. ЗМАГАННЯ З ШАХІВ ТА ШАШОК – 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

0982 12 квітня 2017 року відбувся чемпіонат Київського міського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з шахів та шашок серед команд трудових колективів у рамках програми КМДА «Здоровий киянин» Київської міської спартакіади.

20.04.2018 р. Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Автор: Super User. Posted in Новини

3306 19 квітня 2018 року у державному навчальному закладі «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» майстер в/н Міщенко А.О. провів фрагмент відкритого уроку виробничого навчання з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Приготування, оформлення та відпуск різноманітних дієтичних страв». Методичною метою уроку було сформувати в учнів професійні компетентності шляхом використання інтерактивного навчання.

11.04.2017 р. Перевірочна робота з професії «Офіціант» 4 розряду

Автор: Super User. Posted in Новини

0975 10.04.17р. в нашому навчальному закладі відбулося проведення перевірочної роботи в групі № 9 з професії «Офіціант» 4 розряду.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: