touTubefbInstagram icontiktok

Новини

10.02.2017 р. Випуск 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

050310 лютого 2017 року у нашому навчальному закладі відбувся урочистий випуск кваліфікованих робітників з професій: "Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів", «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант», «Офіціант; бармен», а також молодших спеціалістів за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» та «Зберігання, консервування та переробки м’яса».

09.02.2017 р. Державна підсумкова атестація

Автор: Super User. Posted in Новини

003978 та 9 лютого 2017 року в нашому навчальному закладі відбулася Державна підсумкова атестація серед випускних груп за професією «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант»,  «Офіціант; бармен», а також серед груп молодших спеціалістів за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» та «Зберігання, консервування та переробки м’яса».

31.01.2017 р. Майстер-клас з приготування страви італійської кухні

Автор: Super User. Posted in Новини

040531.01.2017 року в лабораторії № 2 нашого навчального закладу відбувся майстер-клас з приготування страви італійської кухні «Равіолі з кремовою начинкою з птиці під вершково-сирним соусом».

19.01.2017 р. Водохреща - 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

003119 січня 2017 року учні групи №5 та №9 разом з майстрами в/н Стефанчук І.В. та Пісною І.А. відвідали парк - пам'ятку садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Феофанія" та прийняли участь у святкуванні завершального свята різдвяного циклу - Водохреща. 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: