10.02.2017 р. Випуск 2017
10 лютого 2017 року у нашому навчальному закладі відбувся урочистий випуск кваліфікованих робітників з професій: "Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів", «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант», «Офіціант; бармен», а також молодших спеціалістів за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» та «Зберігання, консервування та переробки м’яса».
На випускному святі лунало багато теплих слів та побажань. Цей день для випускників святковий, радісний і сумний водночас, адже настав час прощання з рідним училищем, щирими друзями, добрими наставниками. Кращі учні за досягнення у навчанні та громадській роботі були нагороджені грамотами, дипломами та почесними стрічками.
А по завершенню урочистої частини на всіх присутніх чекав святковий концерт, який підготували наші талановиті учні та випускники.