touTubefbInstagram icontiktok

Новини

16.06.2017 р. Міжнародний семінар

Автор: Super User. Posted in Новини


1172З 14 по 16 червня 2017 року в нашому навчальному закладі відбувся міжнародний семінар «Міжнародне співробітництво та обмін досвідом у підготовці кваліфікованих робітників» з представниками Утенського регіонального центру професійного навчання ALEKNAZENONAS, NAVIKIENELIGITA, GAILESIENENIJOLE.

10.05.2018 р. Заходи приурочені Дню пам’яті та примирення і Дню перемоги

Автор: Super User. Posted in Новини

3451 В ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулися заходи приурочені Дню пам’яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні:

03.06.2017р. ЧЕМПІОНАТ МІСТА КИЄВА З DRAGONBOAD 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

1167

03 червня 2017 року проводився Чемпіонат міста Києва з веслування на човнах «Дракон». В змаганнях прийняли участь команди «Мала флотилія», DBC «Kiev», «Сальса», «Буревісник» та «Фенікс». Спортсмени здійснювали заїзди на дистанції 200м та 2000м.

01.06.2017 р. ЧЕМПІОНАТ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ 2017

Автор: Super User. Posted in Новини

1165 31 травня 2017 року відбувся чемпіонат Київського міського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з кульової стрільби серед команд трудових колективів міста Києва.

30.05.2017 р. Кваліфікаційна робота в групі № 9 з професії «Офіціант» 3 розряду

Автор: Super User. Posted in Новини

1148 30.05.17р. в нашому навчальному закладі відбулося проведення пробної кваліфікаційної роботи в групі № 9 з професії «Офіціант» 3 розряду.

05.05.2018 р. Відкритий урок за темою: «Технологія приготування масляних кремів»

Автор: Super User. Posted in Новини

34254 травня 2018 року, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», викладачем Петренко Л.В. був проведений відкритий урок теоретичного навчання з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» за темою: «Технологія приготування масляних кремів».

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: