E-mail Надрукувати Виробництво харчової продукції Автор: Super User. Posted in Бібліотека Аналітична хімія Економіка підприємств різних типів Історія України Комп'ютерна техніка Культурологія Наскрізна практика Неорганічна хімія Німецька мова Соціологія Технічне креслення Технологія виробництва харчової продукції Технологія приготування борошняних кондитерських виробів Товарознавство харчових продуктів Органічна хімія Основи електротехніки Основи екології Основи підприємництва Процеси і апарати Українська мова Фізична і колоїдна хімія Фізичне виховання
E-mail Надрукувати Основи підприємництва Автор: Super User. Posted in Бібліотека В Варналій З.С., Романенко Н.Г. Основи підприємництва. Навчальний посібник. - К.: Знання-Прес, 2002. - 239 с. Д Донець Л.І., Романенко Н.Г. Основи підприємництва. Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 320 с.
E-mail Надрукувати Організація виробництва Автор: Super User. Posted in Бібліотека Т Томишин-Лелекач М.М.,Канчі В.В.. Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування. Навчальний посібник. - К.: Ужгород видавництво В. Падяка, 2002. - 215 с. К О.М. Куба, Л.І. Антонець, Л.Я. Старовойт. Навчальний посібник: лабораторний практикум з пердмета: "Технологія приготування їжі та організація виробництва". Київ 2003, 371 с.
E-mail Надрукувати Безпека життєдіяльності Автор: Super User. Posted in Бібліотека Ж Желібо Є.П., Заверуха Н.М., Зацарний В.В. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник/За ред. Є.П. Желібо. 6-с вид. - К.: Каравела, 2011 - 528 с. З Зеркалов Д.В. Безпека життєдіяльності [електронний ресурс]. Навчальний посібник/Д.В. Зеркалов - Електрон. дані - К.: Основа, 2008. - 344 с.