E-mail Надрукувати Зберігання, консервування та переробка м'яса Автор: Super User. Posted in Бібліотека Автоматизація виробництва Аналітична хімія Інженерна графіка і технічне креслення Історія України Комп'ютерна техніка Культурологія Неорганічна хімія Німецька мова Процеси і апарати Соціологія Організація планування та управління Органічна хімія Основи електротехніки Основи екології Основи підприємництва Українська мова Фізична і колоїдна хімія Фізичне виховання
E-mail Надрукувати Навчально-методичні матеріали з дисциплін Автор: Super User. Posted in Бібліотека Методичні рекомендації для студентів
E-mail Надрукувати Методичні рекомендіції для студентів Автор: Super User. Posted in Бібліотека Спеціальність: "Виробництво харчової продукції" Спеціальність: "Зберігання, консервування та переробка м'яса"
E-mail Надрукувати Зберігання, консервування та переробка м'яса Автор: Super User. Posted in Бібліотека Дипломна робота Навчальна практика Курсова робота Технологічна практика Переддипломна робота